Rode Wireless Go II Single

Код товару: С000011836
Фото: Rode Wireless Go II Single

У наявності

Ціна: 9 430 9 405 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     
 
Бездротова мікрофонна система Rode Wireless GO II Single Compact Digital Wireless Microphone System/Recorder (WIGO II SINGLE)
Розширення оригінального Wireless GO з оновленнями, що дають змогу знімати, записувати, неабияк розширений діапазон і гнучкі параметри виведення, система Rode Wireless Go II Single дає змогу відеооператорам, відеоблогерам і мобільним журналістам впевнено та швидко вмикати бездротове аудіо. У їх налаштування незалежно від їхнього рівня досвіду або того, на який пристрій вони записують. Wireless GO II Single ідеально підходить для авторів, яким потрібно записати лише один об'єкт зараз, а пізніше — два об'єкти. Він постачається з одним передавачем і двоканальним приймачем.
 
Завдяки захищеному цифровому передаванню Series IV 2,4 ГГц, простоті використання та вбудованому мікрофону (петличний мікрофон можна придбати окремо) система готова до роботи одним натисканням кнопки; ви можете зосередитися на зніманні, знаючи, що Wireless GO II забезпечує якісний звук на відстані до 200 метрів. Тут немає меню та вибагливих циферблатів, тільки проста функція «вмикай та працюй» і яскравий інформативний РК-екран, що показує те, що тобі потрібно. Коли ви будете готові до більшого, використовуйте супутню програму Rode, щоб отримати доступ до потужного набору функцій і розширеного настроювання параметрів.
 
Оновлення версії II
- Тоді як первісний Wireless GO використовував один канал, версія II являє собою двоканальну систему, здатну одночасно обробляти два передавачі для простого знімання двома людьми з малою затримкою (від 3,5 до 4 мс).
- Використовуйте супутню програму Rode Central (сумісний з Mac, Windows, iOS і Android), щоб розблокувати потужні функції та параметри пристрою — запис вбудованого передавача, настроюваний записування треку безпеки в режимі подвійного моно, відтворення й експорт файлів і багато іншого.
- Через застосунок передавач забезпечує вбудований аудіорекордер, що забезпечує до семи годин нестисненого записування (24 біт/48 кГц WAV) або 24 години запису зі стисненням, що ідеально підходить для безтурботного резервного записування або швидкого та простого способу захоплення. звук від вашого об'єкта. Експортуйте файли в різні формати, як-от MP3 або WAV (16-, 24- або 32-бітні числа з плавальною комою) з інформацією про дату та час, а також з автоматичними маркерами в місцях розриву зв'язку передавач-приймач.
- Оскільки Wireless GO II може працювати з двома передавачами одночасно (один передавач входить до комплекту), він має можливість перемикання між режимами стереофонічного або подвійного монофонічного виведення. Це дає змогу кожному передавачу, а отже, кожному суб'єру записуватися на окремий канал. Як альтернатива сигнал від двох передавачів можна мікшувати разом і записати однаково на лівий і правий канали. Використовуйте застосунок, щоб активувати запис треку безпеки (-20 дБ на правому каналі).
- На додаток до традиційного 3,5-мм аналогового виходу TRS ресивер Wireless GO II має цифровий аудіовихід USB Type-C для роботи як аудіоінтерфейс 24 біт/48 кГц. Його можна під'єднати до комп'ютера за допомогою доданого кабелю USB Type-C — USB Type-A, до порту Lightning мобільного пристрою iOS за допомогою кабелю Rode SC15 або порту USB Type-C ноутбука, iPad Pro. або мобільний пристрій Android з кабелем Rode SC16 (кабелі SC15 і SC16 можна придбати окремо).
- Нова технологія Series IV розширює зону прямої видимості Wireless GO II приблизно до 656 футів (656 футів) проти 230-футової максимальної дальності дії оригінальної моделі Wireless GO. Він також забезпечує підвищену потужність сигналу в багатолюдних бездротових середовищах. Крім того, система призначена для роботи обох передавачів, не впливаючи на характеристики дальності.
 
Особливості RODE Wireless GO II Single:
- Ультракомпактна й універсальна бездротова мікрофонна система з одним передавачем
- Цифрове передавання Series IV на частоті 2,4 ГГц зі 128-бітним шифруванням — кришталево чистий звук на відстані до 200 м (пряма видимість), оптимізований для надзвичайно стабільної роботи в щільних радіочастотних середовищах
- Аналоговий вихід TRS 3,5 мм, цифровий вихід USB-C та iOS — універсальна сумісність із камерами, мобільними пристроями та комп'ютерами
- Вбудований запис — понад 40 годин внутрішньої пам'яті
- Канал безпеки, гнучке регулювання посилення (триступеневий атенюатор із можливістю розширення до 10 ступенів)
- Вбудований перезаряджуваний літій-іонний акумулятор — до 7 годин автономної роботи
- Сумісність із безплатним програмним забезпеченням для подкастингу та стримінгу RØDE Connect
- Повне настроювання пристрою на ходу, доступ до розширених функцій, оновлень прошивки та просте керування файлами через застосунок RØDE Central
- Двоканальний приймач сумісний із додатковим передавачем Wireless GO II
- Розроблений і виготовлений на прецизійних виробничих підприємствах RØDE в Сіднеї, Австралія
 
Характеристики RODE Wireless GO II:
Акустичні та електричні характеристики:
- Акустичний принцип: датчик тиску з попередньою поляризацією
- Діаграма спрямованості: всеспрямований 
- Діапазон частот: 50 Гц – 20 кГц
- Максимальний рівень звукового тиску (мікрофон): 100 дБ SPL (1 кГц на 1 м) dBu
- Максимум вхідний рівень (3,5 мм): 20 дББВ
- Посилення мікрофонного підсилювача: 20 дБ 
- Еквівалентний рівень шуму (за шкалою А): 22 дБА
- Вимоги до живлення: вбудована літій-іонна батарея, що перезаряджається через USB 5 В,0,3 А
- Час роботи: до 7 годин годин
- Аналогові входи: 3,5 мм TRS (вхід петличного мікрофона)
- Аналогові виходи: 3,5 мм TRS
- Дальність передавання: 200 м (пряма видимість)
- Під'єднання до комп'ютера: USB Type-C
- Вимоги до ОС: macOS 10.11 і вище, Windows 7 і вище.
 
Механічні характеристики:
- Вес (г): TX: 30 г RX: 32 г
- Розміри (Д x Ш x В, мм): TX Довжина: 44 Ширина: 45,3 Висота: 18,3 RX Довжина: 44 Ширина: 45,5 Висота: 18,3
   
Комплектація:
1 х двоканальний приймач
1 х передавач
2 х вітрозахист
2 x SC20 (кабель USB-C)
1 x SC5 (кабель TRS 3,5 мм)
1 х сумка для перенесення
 
 
 

Rode Wireless Go II Single - в інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Мікрофони фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш електронний маркет АВС Фото. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Мікрофон за гарною ціною? Щоб легко було підібрати Мікрофон, за допомогою фільтрів. Введіть: Rode і Вам будуть показані всі Мікрофони Rode. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не сумніватися як товар. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Zoom. З'явилися при виборі Rode Wireless Go II Single Питання можна задати нашим фахівцям. Товари отримаєте Україні якомога швидше.

Полярний візерунок - Всеспрямований
Діапазон частот - 50 Гц – 20 кГц
Максимальний SPL - 100 дБ SPL (1 кГц на 1 м) дБu
Максимальний вхідний рівень (3,5 мм) - -20 дБВ
Посилення передпідсилювача мікрофона - 20 дБ
Еквівалентний рівень шуму (A-зважений) - 22 дБА
Вимоги до живлення - Вбудований літій-іонний акумулятор, що заряджається через USB 5 В, 0,3 А
Час роботи - До 7 годин
Аналогові входи - 3,5 мм TRS (петличний мікрофонний вхід)
Аналогові виходи - 3,5 мм TRS
Дальність передачі - 200 м (пряма видимість)
Підключення до комп’ютера - USB Type-C
Вимоги до ОС - macOS 10.11 вище, Windows 10 і вище