Zhiyun CRANE M2S Combo

Код товару: С000011848
Фото: Zhiyun CRANE M2S Combo

У наявності

Ціна: 14 523 10 985 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Пiдвiс Zhiyun Crane M2S
У наш час створення матерiалiв на рiзнi теми вимагає гнучкостi, мобiльностi та, водночас, гарної присутностi. Новий карданний пiдвiс Zhiyun Crane M2S поєднує в собi всi цi функцiї. Незалежно вiд того, знiмаєте ви за допомогою смартфона, камери чи навiть катаєтеся на лижах зi спортивною камерою, M2S — це карданний пiдвiс, спецiально створений для вас. Пристрiй важить всього 549 г. Тому його дуже легко транспортувати i використовувати. У порiвняннi зi стандартною серiєю Crane M2 нова модель має дуже легкий кузов, потужнiшi двигуни та подовженi осi. Як наслiдок, можна сказати, що це важливий iнструмент для кiнематографiстiв i творцiв контенту в дорозi.
 
 
Дуже яскрава лампа
Zhiyun Crane M2S має вбудовану дуже яскраву лампу. Вiн може випромiнювати понад 1000 люменiв свiтла на площi 2,8 м² завдяки використанню технологiї пiдсилення люменiв. Це рiшення iдеально пiдходить для зйомки об'єктiв прямо в кадрi. Лампа має п'ять рiвнiв регулювання та поставляється з чотирма кольоровими фiльтрами, що приєднуються. Його колiрна температура свiтла становить 5500 K, а CRI — 90+.
 
 
 
Інновацiйний i компактний дизайн
Пiдвiс оснащено сучасною технологiєю швидкого зняття. V-подiбна конструкцiя швидкоз’єднувального пристрою для кращої ефективностi роботи. А подвiйнi замки безпеки гарантують, що ваше спорядження завжди буде прикрiпленим, коли воно вам знадобиться.
 
Компактний i гнучкий дизайн має iнтуїтивно зрозумiле управлiння. Як наслiдок, кран M2S дуже простий у використаннi, незалежно вiд ситуацiї. Вбудований дисплей iнформуватиме вас у режимi реального часу про стан i робочi параметри як камери, так i пiдвiсу.
 
 
Готовий до повноцiнної роботи
Створюйте унiкальний контент навiть протягом усього дня. Crane M2S пiдтримує швидку зарядку USB PD до 12 Вт через роз'єм USB-C. Повна зарядка може тривати лише 100 хвилин. З iншого боку, повна батарея означає роботу до 10 годин (залежно вiд налаштувань).
 
Пiдтримуванi камери можна безпосередньо пiдключити за допомогою кабелю USB-C. Завдяки цьому ви зможете керувати затвором i живити камеру струмом до 5 В / 1 А.
 
  
В комплектi:
Стабілізатор
рюкзак
ручний штатив
зажим для телефону
світлофільтри,
перехідник від USB-C до мультиспуску затвора
зарядний кабель для мікрокамери USB-C
зарядний кабель USB-C - USB-C
 
 
 

Zhiyun CRANE M2S Combo - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Системи стабілізації камери фотоаксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto. З асортименту виберіть Система стабілізації за ринковими розцінками? Щоб максимально просто підібрати Система стабілізації, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Zhiyun і Вам будуть запропоновані різні Системи стабілізації камери Zhiyun. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Як товари можна бути впевненими. Вироби, які можна придбати у нас, створені світовими виробниками, наприклад Zhiyun. Виникли при підборі Zhiyun CRANE M2S Combo Питання можна уточнити у наших фахівців. Замовлення заберіть у Чернігові в потрібні терміни.

Аксесуари в комплекті - Набір кабелів, Штатив, Кришка, Кольоровий світлодіодний фільтр - 4 шт.
Вага - 549 г
Діапазон стабілізації - Кут повороту 360°, Кут нахилу до 320°, Кут нахилу 320°
Додаткова інформація - Швидкий роз'єм, Вбудована лампа, Підтримує швидку зарядку 12 Вт
Код виробника - 119044 / 6970194086804
Призначення - Спортивні камери, Відеокамери, Смартфони, Камера
Час роботи - До 10 годин
Колір - Сірий
ВерсіяCombo