DJI RS 3 Combo (CP.RN.00000217.01)

Код товару: С000011844
Фото: DJI RS 3 Combo (CP.RN.00000217.01)

У наявності

Ціна: 30 400 29 900 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Combo додатково включає двигун Focus (2022), набір для кріплення на тягу двигуна Focus, редуктор Focus, ручку для портфеля та футляр для перенесення для різноманітних функцій.
 
З кожною деталлю DJI RS 3 забезпечує гнучкий і ефективний досвід зйомки як для авторів, так і для незалежних команд. Легкий і гладкий, він забезпечує професійну стабілізацію та ефективний контроль для більшої творчої свободи та безмежних можливостей. DJI RS 3 готовий, як і ви.
 
Швидкоз’ємні пластини
Завдяки двошаровим швидкознімним пластинам кріплення камери на RS 3 відбувається швидко та зручно, без необхідності повторно балансувати підвіс після заміни нового акумулятора чи карти пам’яті.
Нещодавно додана ручка тонкого налаштування на осі нахилу дозволяє камері ковзати вперед або назад із точністю до міліметра, щоб легше досягти точного балансування під час зміни об’єктива.
 
Автоматичне блокування осей
RS 3 дозволяє миттєво почати роботу. Коли підвіс вимкнено, натисніть і утримуйте кнопку живлення, і три осі розблокуються, у той час як підвіс автоматично розгортається, дозволяючи вам почати роботу протягом декількох секунд. Натисніть кнопку живлення один раз, і осі автоматично заблокуються та перейдуть у сплячий режим, що зробить транспортування та подорожі значно ефективнішими. Натисніть і утримуйте кнопку живлення, і він автоматично складеться та заблокується.
 
Бездротове керування затвором
Завдяки дворежимному Bluetooth RS 3 підтримує бездротове керування затвором, заощаджуючи час і зусилля під час кожного використання. Після початкового підключення по Bluetooth ви можете керувати відео- та фотозйомкою, просто натиснувши кнопку запису на стабілізаторі. Раніше спарені камери можуть автоматично повторно підключатися після першого використання, усуваючи потребу в кабелі керування камерою.
 
Професійна стабілізація
Чудове співвідношення ваги та корисного навантаження
При вазі лише 1,3 кг/2,8 фунта (включно з підвісом, ручкою для батареї та швидкознімними пластинами) RS 3 можна легко тримати в одній руці, а його вантажопідйомності 3 кг/6,6 фунта більш ніж достатньо для роботи з основними камерами, включаючи Sony A7S3 або Canon R5 з об'єктивом 24-70mm F2.8.
 
Алгоритм стабілізації RS 3-го покоління
Завдяки алгоритму стабілізації RS нового покоління RS 3 забезпечує підвищену стабільність у будь-якому сценарії.
Дані лабораторних зразків показують, що RS 3 забезпечує на 20% більше стабільності в порівнянні з RSC 2, легко керуючи знімками під низьким кутом, сценаріями виконання або перемикаючись між високим і низьким положеннями.
 
Beyond Smooth
Якщо вам потрібні ще більш плавні результати, увімкніть режим SuperSmooth. RS 3 збільшить крутний момент двигуна, щоб ще більше покращити стабілізацію, забезпечуючи стабільне відео навіть у сценаріях із швидким рухом або при використанні 100-міліметрових фокальних об’єктивів.
 
Негайний контроль
1,8" OLED сенсорний екран
Порівняно з чорно-білим екраном RSC 2, RS 3 оснащено 1,8-дюймовим повноколірним сенсорним OLED-екраном із на 80% більшим дисплеєм. Він також підтримує більшість налаштувань програми Ronin, забезпечуючи інтуїтивно зрозуміле та точне керування разом із оновленим інтерфейсом користувача.
 
Миттєве перемикання режимів
Просто пересуваючи новий перемикач режимів карданного підвісу, ви можете перемикати режими панорамування, панорамування та нахилу та FPV. Вибір режиму FPV також можна налаштувати: 3D Roll 360, Portrait або Custom, що дає змогу налаштувати обладнання та швидко почати.
 
Настроюваний передній циферблат
Обертання переднього диска дозволяє керувати масштабуванням або фокусуванням. Його також можна налаштувати для керування затвором камери, діафрагмою, ISO або рухом підвісу, що робить його надзвичайно зручним для роботи однією рукою.
 
Ефективна передача відео
Моніторинг через смартфон
RS 3 підтримує передавач зображень Ronin (раніше відомий як передавач зображень Ronin RavenEye) [3] для передачі HD-трансляцій у реальному часі 1080p/30fps безпосередньо на мобільний пристрій. Максимальна відстань передачі становить 200 метрів, а затримка наскрізної передачі становить лише 60 мс. Смартфон також можна підключити до порту НАТО на RS 3 за допомогою тримача телефону для бездротового моніторингу.
 
Інтегрований моніторинг і контроль
Дистанційно регулюйте експозицію камери безпосередньо в додатку Ronin або керуйте підвісом за допомогою віртуального джойстика, щоб отримати інтегрований моніторинг і контроль.
 
Force Mobile
За допомогою передавача зображень Ronin можна використовувати смартфон як контролер руху для дистанційного керування підвісом RS 3 для більш гнучких і динамічних рухів камери.
 
Акумулятор, створений для професіоналів
Швидкоз’ємний дизайн
Нова батарейна рукоятка RS 3 має швидкознімну конструкцію, що спрощує заміну батарей і має менші розміри для зберігання порівняно з RSC 2. Її навіть можна заряджати незалежно від підвісу.
 
12-годинний час роботи + швидка зарядка
Нова батарейна рукоятка забезпечує подовжений час роботи до 12 годин, цього достатньо для безперервної зйомки протягом дня. Він підтримує швидку зарядку 18 Вт PD із часом заряджання лише 2,5 години. Його можна навіть використовувати під час заряджання, щоб забезпечити живлення RS 3 майже нескінченно довго.
 
Аксесуари
Нова ручка портфеля
Перероблена ручка портфеля складається для зручного зберігання та має нову ергономічну ручку, щоб легше та швидше встановлювати та перемикати в режим портфеля. Вбудований холодний башмак і монтажні отвори 1/4"-20 можуть підключатися до зовнішніх моніторів для допомоги при зйомці, роблячи рухи камери під низьким кутом більш інтуїтивно зрозумілими.
 
Абсолютно новий двигун Focus
Двигун DJI RS Focus Motor наступного покоління (2022) забезпечує втричі більший крутний момент (до 1 Н·м), а звуковий шум зменшено на 50%. Це забезпечує більш плавне фокусування та зменшує вплив на аудіозапис. Він також має швидкознімну структуру, що дозволяє легко зібрати його без будь-яких інструментів для більш швидкого використання.
 
Вертикальне кріплення камери
Встановіть вертикальне кріплення камери, щоб прикріпити камеру вертикально до RS 3, уникаючи портів камери, що дозволяє легко знімати портрети під різними кутами для високоякісного вмісту соціальних мереж.
 
В коробці
Підвіс × 1
Сумка × 1
Рукоятка BG21 × 1
Зарядний кабель USB-C (40 см) × 1
Ручка портфеля × 1
Опора для кріплення об’єктива × 1
Розширена ручка/штатив (пластик) × 1
Швидкоз’ємна пластина (Arca-Swiss/Manfrotto) × 1
Focus Motor (2022) × 1
Набір для кріплення штока двигуна Focus × 1
Focus Gear Strip × 1
Кабель керування кількома камерами (USB-C, 30 см) × 2
Ремінець для кріплення об’єктива × 1
Набір гвинтів × 1
 
 
 

DJI RS 3 Combo (CP.RN.00000217.01) - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Системи стабілізації камери або інші елементи фотототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. З каталогу виберіть Система стабілізації з хорошими знижками. Щоб вам простіше було підібрати Система стабілізації, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: DJI і Ви побачите, які доступні для замовлення Системи стабілізації камери DJI. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість деталей можна не хвилюватися. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими виробниками, наприклад DJI. Якщо з'явилися при підборі DJI RS 3 Combo (CP.RN.00000217.01) Запитайте наших менеджерів. Транспортуємо продукцію в Сумах в швидкі терміни.

Характеристики:
 
Порт для аксесуарів Порти НАТО, монтажний отвір 1/4"-20, холодний башмак, порт передачі відео/двигуна фокусування (USB-C), порт керування камерою RSS (USB-C), порт двигуна фокусування (USB-C)
Модель батареї: BHX711-3000-7.2V, Тип: 2S, Ємність: 3000 мАг, Енергія: 21 Вт·год, Макс. Час роботи: 12 годин, час зарядки: прибл. 2,5 години при використанні швидкого заряджання 18 Вт (підтримується протокол PD), Рекомендована температура заряджання: від 5° до 40° C (від 41° до 104° F)
Підключення Bluetooth 5.0, зарядний порт (USB-C)
Вимоги до програми Ronin iOS 11.0 або вище, Android 7.0 або вище
Мови, підтримувані сенсорним екраном: англійська, спрощена китайська, традиційна китайська, німецька, французька, корейська, японська, іспанська, португальська (Бразилія), російська, тайська
 
Робоча продуктивність
Перевірене корисне навантаження 3 кг (6,6 фунта)
Максимальна контрольована швидкість обертання Панорамування: 360°/с, Нахил: 360°/с, Крен: 360°/с
Механічний діапазон Вісь повороту: безперервне обертання на 360°, Вісь повороту: від -95° до +240°, Вісь нахилу: від -112° до +214°
 
Механічні та електричні властивості
Робоча частота 2,400-2,484 ГГц
Потужність передавача Bluetooth
Робоча температура від -20° до 45° C (від -4° до 113° F)
Вага Gimbal: прибл. 990 г (2,18 фунта), ручка: прибл. 200 г (0,44 фунта), розширена ручка/штатив (пластик): прибл. 183 г (0,4 фунта), верхня та нижня швидкоз’ємні пластини: прибл. 107 г (0,23 фунта)
Розміри в складеному вигляді: 254 × 230 × 68 мм (Д × Ш × В, без урахування камери, рукоятки та розширеної ручки/штатива), у розкладеному вигляді: 364 × 187 × 170 мм (Д × Ш × В, висота включає ручку та не включає розширена ручка/штатив)
 
Передавач зображення DJI Ronin
З’єднання Порт живлення/зв’язку (USB-C), порт HDMI (Mini HDMI), порт керування камерою RSS (USB-C)
Холодний башмак порту розширення
Робоча частота 2,400-2,484 ГГц, 5,725-5,850 ГГц
Вага 126 г (0,27 фунта)
Розміри 82×63×24 мм (Д×Ш×В)
Потужність передавача (EIRP) 2,400-2,484 ГГц:
Ємність акумулятора: 2970 мАг, сумісний зарядний пристрій: 5 В/2 А, час заряджання: прибл. 2,5 години, максимальний термін служби батареї: прибл. 3,5 години
Дальність передачі 200 м (SRRC/FCC), 100 м (CE)
Затримка 60 мс
Робочий струм/напруга 900 мА, 3,7 В
Робоча температура від 0° до 45° C (від 32° до 113° F)