Fujifilm X-S20 Kit 15-45mm (16781917)

Код товару: С000011852
Фото: Fujifilm X-S20 Kit 15-45mm (16781917)

У наявності

Ціна: 59 303 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

      

 

Універсальний повсякденний компаньйон, фотокамера X-S20 від FUJIFILM має потужність, що перевищує можливості своєї вагової категорії. Дозволяє фотографам і творцям контенту отримувати чудові результати як під час епічних подорожей, так і під час знімання інтимних моментів.
 
Вперше в моделі серії X-S 26,1-мегапіксельна матриця X Trans CMOS 4 працює в парі з процесором обробки зображень X-Processor 5, що забезпечує високошвидкісну обробку зображень і відео, покращену швидкість і точність автофокусування, визнану науку FUJIFILM про колір і п'ятикоординатну стабілізацію зображення в корпусі до семи ступенів. Камера X-S20 чудово справляється з фільмуванням та має режим Vlog, що дозволяє знімати відео професійної якості з простим налаштуванням параметрів на сенсорному екрані під час запису. Режими "Пріоритет об'єкта" та "Розмиття фону" налаштовують функцію автофокусування камери для оптимального знімання контенту. Два 3,5-мм роз'єми, по одному для зовнішнього мікрофона та навушників, забезпечують якісний звук, що супроводжує зображення, зняті камерою. Потокова передача у форматах 4K зі швидкістю 60 кадрів в секунду і Full HD через порт USB-C забезпечує високоякісне мовлення, а вихід micro-HDMI підтримує запис необробленого відео на зовнішні пристрої.
 
Камера X-S20 також має інтуїтивно зрозумілий дизайн, що поєднує в собі елегантний підхід до зручності використання та ефективності знімання. Камера має більші циферблати та більш виражені кнопки. X-S20 також має яскравий електронний видошукач з роздільною здатністю 2,36 млн точок і задній 3,0-дюймовий сенсорний РК-дисплей з роздільною здатністю 1,84 млн точок, який має конструкцію зі змінним кутом нахилу для знімання під високим, низьким і фронтальним кутами. Камера має роз'єм USB-C для прив'язки та інших цифрових інтерфейсів, а також підтримує бездротове з'єднання Wi-Fi та Bluetooth. Фірмовий додаток FUJIFILM XApp можна використовувати для перегляду та передачі зображень, перегляду в режимі Live View та дистанційного керування камерою. Літій-іонний акумулятор NP-W235 збільшує тривалість роботи, частково завдяки високій ефективності процесора.
 
X-S20 поєднує в собі універсальний і перевірений датчик X-Trans CMOS 4 формату APS-C з роздільною здатністю 26,1 Мп і процесор X-Processor 5, що дозволяє камері відтворювати плавні тони й кольори з більшою швидкістю протягом більш тривалого часу. Покращена робота в умовах низької освітленості та широкий власний діапазон чутливості ISO 160-12800 додатково покращуються завдяки вбудованій стабілізації зображення. Як і датчик X-Trans, він використовує рандомізований масив пікселів, що забезпечує високу якість і різкість зображення завдяки відсутності оптичного фільтра нижніх частот. На відміну від звичайних піксельних матриць, матриця X-Trans більш точно імітує органічну природу плівки, що дає змогу передавати нюанси кольорів і тональні переходи, а також зменшує муар і аліасинг. Швидкість безперервного фільмування досягає максимуму при зніманні серії з кадруванням 30 к/с і без кадрування 20 к/с з електронним затвором, а також при зніманні з кадруванням 1,25x і повною роздільною здатністю 8 к/с з механічним затвором.
 
Камера X-S20 також пропонує широкий спектр можливостей для відеознімання, включаючи внутрішній запис у форматі 6K зі швидкістю до 30 кадрів на секунду та запис у форматі Full HD зі швидкістю до 240 кадрів на секунду для надуповільненого відтворення. Швидкість процесора X-Processor 5 значно покращує загальну продуктивність відео, забезпечуючи високу швидкість зчитування під час запису відео та допомагає зменшити спотворення від рухомого затвора під час знімання рухомих об'єктів. Крім того, порт micro-HDMI дозволяє здійснювати 12-бітний запис у форматі 4:2:2 на додатковий зовнішній рекордер для покращення якості, а камера має 3,5-мм роз'єм для мікрофона для якісного аудіозапису та ще один 3,5-мм роз'єм для навушників для моніторингу звуку.
 
Камера пропонує цілий ряд режимів знімання, пристосованих до різних потреб. Новий режим Vlog, викарбуваний на диску перемикання режимів, дозволяє легко регулювати налаштування камери за допомогою сенсорного екрана під час запису відео. У режимі "Пріоритет об'єкта" фокус природним чином переходить з вашого обличчя на об'єкт перед вами, що робить його ідеальним для знімання відеороликів про товари або розпакування коробок. Режим розмиття фону дозволяє легко розмити фон, досягаючи кінематографічного вигляду простим дотиком. Крім того, режим 1080 LP був включений, щоб зменшити навантаження на камеру під час тривалого запису з частотою 50p або 59.94p, використовуючи 1.29x кадрування, яке вимагає менше навантаження на процесор, що призводить до 32 хвилин запису при температурі 104°F або 78 хвилин при використанні FAN-001.
 
Завдяки процесору X-Processor 5 та технології штучного інтелекту з глибоким навчанням система автофокусування з розпізнаванням об'єктів відстежує та розпізнає людські обличчя та очі, а також широкий спектр об'єктів — від тварин і птахів до автомобілів, мотоциклів і навіть безпілотників. У фотокамері X-S20 також реалізовано вдосконалений алгоритм прогнозування автофокусування, який забезпечує стабільне фокусування навіть під час знімання об'єктів, що безперервно рухаються, що особливо помітно в режимі зонного автофокусування та в умовах низької контрастності. Щоб ви ніколи не пропустили вирішальний момент, режим AUTO камери поєднує автофокусування з розпізнаванням об'єкта знімання, щоб зберегти різкість, дозволяючи вам компонувати та творити з упевненістю.
 
Дизайн
Електронний видошукач OLED з роздільною здатністю 2,36 млн точок має 0,62-кратне збільшення для яскравого та чіткого перегляду на рівні очей.
Змінний 3,0-дюймовий РК-дисплей з роздільною здатністю 1,84 млн точок має сенсорний екран для інтуїтивно зрозумілого керування та відтворення, а його шарнірна конструкція значно полегшує роботу з високих і низьких кутів знімання. Завдяки цій конструкції зі змінним кутом нахилу ви можете притиснути екран до корпусу камери, щоб не відвертати увагу під час знімання.
Попри компактний дизайн, велике праве руків'я забезпечує міцне та стабільне утримання для комфортного використання протягом усього дня. Камера трохи більша за свою попередницю, щоб вмістити більшу батарею.
На верхній панелі розташовано низку фізичних елементів керування, зокрема спеціальний диск вибору режиму експозиції та два додаткові верхні диски для швидкого та інтуїтивно зрозумілого керування камерою та налаштуваннями експозиції.
Задній джойстик призначений для інтуїтивного вибору та перемикання точок автофокусування, а також навігації по меню та відтворення зображень.
Інтеграція з задньою панеллю камери підтримує вентилятор охолодження FUJIFILM FAN-001 - бездротовий аксесуар, який кріпиться на задній панелі камери для зниження робочої температури та збільшення часу запису у форматі 6K більш ніж удвічі — до 78 хвилин.
Вбудовані модулі Bluetooth і Wi-Fi дозволяють без дротів передавати зображення на мобільний пристрій за допомогою програми FUJIFILM XApp або використовувати пристрій для дистанційного керування фотокамерою.
Один слот для карт пам'яті SD підтримує стандарт UHS-I для швидкого та гнучкого зберігання файлів.
Акумулятор NP-W126S, що входить до комплекту, забезпечує приблизно 750 кадрів на одному заряді.
 
Використовуючи багаторічний досвід FUJIFILM у галузі традиційного фотографування на плівку, у фотокамері X-S20 реалізовано кілька режимів імітації плівки, які імітують вигляд і відчуття деяких класичних типів плівок FUJIFILM, зокрема Provia, Velvia, Astia, Classic Chrome, Classic Neg, PRO Neg, Eterna, Eterna Bleach Bypass, Acros, чорно-біла та сепія. Окрім імітації певних типів плівок, доступний також режим Grain Effect для відтворення вигляду старих плівкових фотографій з органічною текстурою, що особливо помітно під час друку. Ефекти Color Chrome і Color Chrome Blue також доступні для поглиблення кольору, тональної передачі та градації з більш насиченими кольорами.
 
 

Fujifilm X-S20 Kit 15-45mm (16781917) - в інет-каталозі abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Фотоапарати А також інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний маркет АВС Фото. Розгляньте каталог та виберіть Фотоапарат за прийнятною ціною? Щоб точно підібрати Фотоапарат, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Fujifilm і перед вами з'явиться все Фотоапарати Fujifilm. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не хвилюватися. Вся фототехніка з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад Canon. Виникли при замовленні Fujifilm X-S20 Kit 15-45mm (16781917) Питання можна прояснити у наших фахівців. Фототехніку отримаєте Ужгород без затримок.

Специфікації FUJIFILM X-S20

Зображення

Кріплення об’єктива FUJIFILM X
Роздільна здатність датчика Ефективна: 26,1 мегапікселя
Датчик зображення 23,5 x 15,6 мм (APS-C) CMOS
Стабілізація зображення Зсув датчика, 5-осьовий
Вбудований нейтральний фільтр Жодного
Тип захоплення Фотографії та відео

Контроль впливу

Тип затвора Електронний затвор, механічний затвор у фокальній площині
Швидкість затвора Механічний затвор
від 1/4000 до 900 секунд у ручному режимі від
1/4000 до 900 секунд у режимі пріоритету витримки від
1/4000 до 30 секунд у програмному режимі від
1/4000 до 30 секунд у режимі пріоритету діафрагми
від 0 до 60 хвилин у режимі витримки
Електронний затвор
1 /32000–900 секунд у ручному режимі
1/32000–900 секунд у режимі пріоритету витримки
1/32000–30 секунд у програмному режимі 1/
32000–30 секунд у режимі пріоритету діафрагми
Фіксована 1 секунда в режимі витримки
Режим лампочки/часу Жодного
Чутливість ISO Фото
від 160 до 12 800 у ручному, автоматичному режимі (розширений: від 80 до 51 200)
Відео
від 125 до 12 800 у ручному, автоматичному режимі (розширений: 25 600)
Метод вимірювання Середнє, центрально-зважене середнє, мульти, точковий, TTL 256 зон
Режими експозиції Пріоритет діафрагми, ручний, програмний, пріоритет витримки
Компенсація експозиції Від -5 до +5 EV (з кроком 1/3 EV)
Баланс білого Попередні налаштування від 2500 до 10 000K
: Авто, Колірна температура, Користувацька, Висока, Флуоресцентна (холодний білий), Флуоресцентна (денне світло), Флуоресцентна (теплий білий), Лампа розжарювання, Тінь, Підводний
Безперервна зйомка Електронний затвор
До 20 кадрів за секунду при 26,1 МП для до 256 кадрів (JPEG) / 28 кадрів (Raw)
Електронний затвор
До 10 кадрів за секунду при 26,1 МП для до 341 кадрів (JPEG) / 32 кадрів (Raw)
Електронний затвор
До 8 кадрів/с при 26,1 МП для до 35 кадрів (Raw)
Електронний затвор
До 30 кадрів/с при 20,9 МП для до 407 кадрів (JPEG) / 28 кадрів (Raw)
Електронний затвор
До 20 кадрів/с при 20,9 МП для необмеженої кількості кадрів (JPEG) ) / 30 кадрів (Raw)
Електронний затвор
До 10 кадрів в секунду при 20,9 МП для необмеженої кількості кадрів (JPEG) / 40 кадрів (Raw)
Механічний затвор
До 8 кадрів в секунду при 26,1 МП для необмеженої кількості кадрів (JPEG) / 35 кадрів (Raw)
Інтервальний запис Так
Автоспуск 2/3/5/10-секундна затримка

Фото

Розміри зображення 3:2
6240 x 4160
4416 x 2944
3120 x 2080
16:9
6240 x 3512
4416 x 2488
3120 x 1760
1:1
4160 x 4160
2944 x 2944
2080 x 2080
Співвідношення сторін 1:1, 3:2, 16:9
Формат файлу зображення HEIF, JPEG, Raw, TIFF
Розрядність 16-розрядний

Відео

Внутрішні режими запису H.264 ALL-Intra/H.264 Long GOP/H.265/H.265 Long GOP/MOV/MP4/MPEG-4 AVC 4:2:2/4:2:0 8/10-біт 6240 x
4160 при 23,98/24,00/25/29,97 кадрів/с [від 50 до 360 Мбіт/с]
DCI 4K (4096 x 2160) при 23,98/24,00/25/29,97/50/59,94 кадрів/с [від 50 до 360 Мбіт/с]
2048 x 1080 при 23,98 /24,00/25/29,97/50/59,94/100/120/200/240 кадрів/с [від 50 до 360 Мбіт/с]
1920 x 1080 при 23,98/24,00/25/29,97/50/59,94/100/120/200/240 fps [360 Мбіт/с]
Режими зовнішнього запису Raw/ProResRAW 12-біт через HDMI
6240 x 4160 до 29,97 кадрів/с
Підтримка швидкого/уповільненого руху Так
Ліміт запису Жодного
IP-потокове передавання Так
Тип вбудованого мікрофона Стерео
Аудіозапис MOV: 2-канальний 24-бітний 48 кГц LPCM Audio
MP4: AAC Audio

Інтерфейс

Слот для носія/карти пам'яті Один слот: SD/SDHC/SDXC (UHS-I) [максимум 2 ТБ]
Відео I/O 1 вихід Micro-HDMI
Аудіо I/O 1 x 1/8" / 3,5 мм TRS стереомікрофонний вхід
1 x 1/8" / 3,5 мм TRS стерео вихід для навушників
Інші введення/виведення 1 x USB-C керування/монітор/тетер
Бездротовий 2,4 ГГц Wi-Fi (802.11a/b/g), Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac)
Сумісність з мобільним додатком Так: Назва додатка для Android та iOS
: Функціональні можливості FUJIFILM XApp
: доступ до збережених файлів, налаштування налаштувань, оновлення мікропрограми, дистанційне керування, перегляд живої стрічки
*Станом на травень 2023 року: уточнюйте у виробника найновішу сумісність
Глобальне позиціонування (GPS, ГЛОНАСС та ін.) Жодного

Екран

Розмір 3"
роздільна здатність 3 x 2 (1 840 000 точок)
Тип дисплея Сенсорний РК-екран із вільним кутом нахилу

Видошукач

Тип Вбудований електронний (OLED)
Розмір 0,39"
роздільна здатність 2 360 000 точок
Очна точка 17,5 мм
Покриття 100%
Збільшення прибл. 0,62x
Діоптрійне регулювання від -4 до +2

Фокус

Тип фокусування Автоматичний і ручний фокус
Режим фокусування Неперервне автофокусування зі слідкою, ручне фокусування, автофокусування з одним слідком
Точки автофокусування Виявлення контрасту, виявлення фази: 117

Спалах

Вбудований Flash Так
Ведучий номер 16,4 футів/5 м при ISO 100
Максимальна швидкість синхронізації 1/180 секунди
Зовнішнє підключення Flash Гарячий башмак, власність

Експлуатація

Робоча температура Від 32 до 104°F / від 0 до 40°C
Робоча вологість Від 10 до 80% (без конденсації)

Загальне

тип батареї 1 x NP-W235 літій-іонний акумулятор
Монтажна різьба для штатива Жодного
Розміри (Ш x В x Г) 5 x 3,4 x 2,6" / 127,7 x 85,1 x 65,4 мм
вага 1,1 фунта / 491 г (з батареєю, носієм запису)
0,9 фунта / 410 г (лише корпус)