Godox BW-AD400PRO адаптер байонета для AD400Pro

Код товару: С000012481
Фото: Godox BW-AD400PRO адаптер байонета для AD400Pro

У наявності

Ціна: 737 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Адаптер байонета Bowens Godox BW-AD400PRO для AD400pro
 
Завдяки байонетному адаптеру Godox BW-AD400PRO Ви можете використовувати зі спалахами Godox AD400PRO світлові модифікатори з кріпленням Bowens.
 
При необхідності адаптер Godox BW-AD400PRO можна використовувати і зі спалахами AD300PRO – для цього потрібен перехідний адаптер Godox AD-AB.
 
Особливості: Адаптер встановлюється на спалах AD400PRO і фіксується 4 гвинтами (входять в комплект поставки)
 
Сумісність:
Спалах Godox AD400PRO
Спалах Godox AD300PRO — ТІЛЬКИ за наявності Перехідного Адаптера Godox AD-AB
 
 

Godox BW-AD400PRO адаптер байонета для AD400Pro - в інет-каталозі АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Спалахи студійні фотоаксесуари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у електронний каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Спалах студійний на вигідних умовах. Щоб максимально просто вибрати Спалах студійний, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Godox і Вам будуть запропоновані різні Спалахи студійні Godox. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Rime Lite. Якщо з'явилися при підборі Godox BW-AD400PRO адаптер байонета для AD400Pro Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Доставка проводиться Білій Церкві найшвидше.