Cokin P 345 Double Mask 2

Код товару: 13530
Фото: Cokin P 345 Double Mask 2

У наявності

Ціна: 799 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

P 345 Double Mask 2  - ефектний світлофільтр Cokin. На той самий кадр накладається два зображення (подвійна експозиція). Центр фільтра більше , ніж у P342.

Фільтри  Cokin мають квадратну форму. Встановлюються у спеціальний тримач на будь-який об'єктив з різьбленням від 49мм до 82мм через різьбове адаптерне кільце. Дані кольорові фільтри  Cokin  можуть використовуватись спільно з іншими фільтрами  Cokin серії P.  При цьому обидва фільтри можна обертати на 180 градусів, а при використанні додаткового власника  Cokin Р308  ще й обертати один одного. Це дозволяє досягати додаткових ефектів.

Cokin P 345 Double Mask 2 - в онлайн-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Система фільтрів Cokin А також інші елементи фототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний маркет abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Система фільтрів Cokin за вигідною ціною? Щоб простіше було підібрати Система фільтрів Cokin, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Cokin і перед вами з'явиться Система фільтрів Cokin Cokin. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість товарів можна не турбуватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені відомими виробниками, наприклад Cokin. Виникли при виборі Cokin P 345 Double Mask 2 Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Посилку отримаєте Олександрії в швидкі терміни.

Серія: Кокін П
Тип: Ефектний