Cokin P 045 Sepialight

Код товару: 13464
Фото: Cokin P 045 Sepialight

У наявності

Ціна: 563 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Система Cokin дозволяє використовувати ті самі фільтри з різними об'єктивами. Як діє ця система?

Є різьбовий адаптер, який повертається в об'єктив, далі на різьбовий адаптер кріпиться тримач фільтрів, який ставляться вже безпосередньо фільтри, від однієї до трьох залежно від типу держателя. Фільтри Cokin виготовлені з високоякісного оптичного матеріалу. У системі Cokin близько 170 різних ефектних фільтрів, які можна комбінувати, домагаючись бажаного ефекту та вирішуючи тим самим будь-які творчі завдання, створюючи різні ефекти без багатогодинної роботи у Photoshop .

Дуже часто фотографи використовують кілька об'єктивів, які мають різне різьблення під фільтри. При використанні в даному випадку фільтрів Cokin не потрібно купувати тримач і фільтри для кожного об'єктива, необхідні тільки різьбові адаптери Cokin різного діаметру.
 

«Серія P » - найпопулярніша та універсальна серія, яку можна використовувати з будь-якими дзеркальними цифровими та аналоговими камерами 35мм , оскільки 35мм оптика має, як привило, діаметр різьблення від 49 до 82мм . Система P має, як і система A , свій тримач, різьбові адаптери та інші аксесуари.
 

Cokin P 045 Sepialight - в інет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Система фільтрів Cokin або інші елементи фотототехніки не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Система фільтрів Cokin за низькою ціною? Щоб легко було підібрати Система фільтрів Cokin, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Cokin і Ви побачите доступні для замовлення Система фільтрів Cokin Cokin. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не сумніватися як товар. Вироби, які можна придбати у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Cokin. З'явилися при виборі Cokin P 045 Sepialight Питання можна уточнити у наших менеджерів. Посилання прийде в Дніпропетровське в швидкі терміни.