Cokin P 188 Softspot

Код товару: 13521
Фото: Cokin P 188 Softspot

У наявності

Ціна: 659 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Квадратний фільтр Cokin P 188 Softspot, що розсіює, використовуються для зменшення контрасту освітлення, яке потрапляє на спалах, надає знімку розсіяність, знижує контраст білого кольору. Використовується фільтр для фотозйомок з кольоровою плівкою, а також цифровий фотоапарат в автоматичному режимі.
 
Фільтр цієї моделі рекомендується для зйомки портретів зі штучним освітленням.
 
Додаткові ефекти фільтра можна використовувати з іншими фільтрами Cokin серії P. Розмір фільтра 83 x 83 мм. Завдяки квадратній формі, у якій виконано фільтр, легко змінюється положення лінії переходу.
 
Кріпиться фільтр за допомогою універсального тримача на об'єктиви від 49 до 82 мм. через адаптерне кільце. Всі фільтри можуть використовуватися спільно один з одним для досягнення додаткових ефектів при художній зйомці.

Cokin P 188 Softspot - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Система фільтрів Cokin або інші аксесуари не покидаючи вдома, відвідайте наш електронний маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Система фільтрів Cokin за вигідною ціною? Щоб легко підібрати Система фільтрів Cokin, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Cokin і Ви побачите, які доступні для замовлення Система фільтрів Cokin Cokin. Як бачите, вибір максимально спрощений. За якість товарів можна не турбуватися. Всі товари, представлені в нашому магазині, створені світовими виробниками, наприклад Cokin. Якщо з'явилися при підборі Cokin P 188 Softspot Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлену продукцію можна отримати в Броварах в потрібні терміни.