Cokin P 198 Sunset 2

Код товару: 13526
Фото: Cokin P 198 Sunset 2

У наявності

Ціна: 759 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати


Cokin Gradual Sunset 2 Р198 - теплий градієнтний фільтр, що підфарбовує зображення в кольори заходу сонця. Фільтр має плавний жовто-жовтогарячий перехід від одного краю до іншого без просвітів. З фільтром Cokin SunSet (захід сонця), Ви можете не чекати вечора. Просто моделюйте кольори сонця у будь-який час дня. Фільтри SunSet поставляються у двох варіантах, №197 та №198. Фільтр №198 забезпечує більший ефект

Кольорові градієнтні фільтри дають фотографу можливість більш гнучко підходити до процесу зйомки, незалежно від несприятливих погодних умов або підкреслювати їх. Додати креатив у свої фотографії. Внесення у зображення кольору дозволяє підняти загальну насиченість кольору кадру. Корисні також під час відеозйомки.

Фільтри Cokin мають квадратну форму, що дозволяє легко змінювати положення лінії переходу, лінію межі світлопоглинання. Дані кольорові фільтри Cokin можуть використовуватись спільно з іншими фільтрами Cokin серії P. При цьому обидва фільтри можна обертати на 180 градусів, а при використанні додаткового власника Cokin Р308 ще й обертати один одного. Це дозволяє досягати додаткових ефектів.

Світлофільтр для власників серії P.