Walther UK-172 Little foot 60 pages

Код товару: 16984
Фото: Walther UK-172 Little foot 60 pages

Нема в наявності

Ціна: 1 015 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Традиционный фотоальбом на 60 страниц.

Фотографии в этот альбом необходимо крепить с помощью фотоскотча. Можно разместить фото в различном положении и если размер позволяет – можно совмещать фото нескольких форматов на одной странице.

Между бумажными страницами фотоальбома есть вставка из тонкого пергамента – для того чтобы фотографии не терлись друг о друга.

Материал изготовления обложки - прессованный картон.

Размер обложки (Ш/В) - 280х305 мм.
 

Walther UK-172 Little foot 60 pages - на сайті інтернет-магазину abcphoto.com.ua. Якщо потрібно замовити Фотоальбоми А також інші фотоаксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Фотоальбом З вигодами? Щоб точно підібрати Фотоальбом, за допомогою зручної навігації. Введіть: Walther і Ви побачите список з Фотоальбоми Walther. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад EVG. Виникли при виборі Walther UK-172 Little foot 60 pages Запитайте наших фахівців. Посилання прийде в Вінниці у стислі строки.