Meike Nikon D600 (Nikon MB-D14)

Код товару: К000000167
Фото: Meike Nikon D600 (Nikon MB-D14)

У наявності

Ціна: 1 899 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Батарейний блок Meike Nikon D600 (Nikon MB-D14) для фотоапаратів Nikon D600 з аналогічними функціями батарейного блоку Nikon MB-D14. Корпус батарейного блоку та прогумовані вставки мають ту саму фактуру, що й фотоапарат, завдяки чому не порушується загальний вигляд.
Егрономічна конструкція рукоятки батарейного блоку дозволяє зручніше тримати фотокамеру під час зйомки у вертикальному положенні. Як джерело живлення блоку Nikon D600 (Nikon MB-D14) використовується шість стандартних батарей типу АА або дві спеціальні акумуляторні батареї EN-EL15. Для зручності зйомки вертикальних кадрів, на рукоятці розташовані додаткова кнопка спуску затвора, кнопки АЕ lock/FE lock/AF point selection, кнопка включення автофокусу, а також диск управління. Є вбудований роз'єм для кріплення штативу.
Батарейний блок для Nikon D600 не замінний для фоторепортерів, весільників, яким дуже важливо не упустити хороший кадр через акумулятор, що сів. Більше того, камери Nikon D600 з батарейним блоком виглядають набагато солідніше :)
Комплект поставки:
Батарейний блок (без акумуляторів)
Тримач для однієї батареї Nikon EN-EL15
Тримач для шести батарей АА-типу
Інструкція
Гарантія 12 місяців
Виробник: Meike

Meike Nikon D600 (Nikon MB-D14) - в інет-магазині abcphoto. Якщо потрібно купити Батарейні блоки та інші елементи фототехніки Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Батарейний блок З вигодами для себе? Щоб простіше було підібрати Батарейний блок, за допомогою фільтрів. Введіть: Meike і Ви побачите доступні для замовлення Батарейні блоки Meike. У нас підібрати фототехніку найпростіше. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вся фототехніка з нашого каталогу розроблені відомими компаніями, наприклад Canon. Виникли при виборі Meike Nikon D600 (Nikon MB-D14) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Відправляємо продукцію в Івано-Франківську найшвидше.