Meike Nikon D750

Код товару: К000000595
Фото: Meike Nikon D750

У наявності

Ціна: 1 499 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Батарейний блок Meike Nikon D750 (MK-DR750 MB-D16) для фотоапаратів Nikon D750. Корпус батарейного блоку та прогумовані вставки мають ту саму фактуру, що й фотоапарат, завдяки чому не порушується загальний вигляд.
Егрономічна конструкція рукоятки батарейного блоку дозволяє зручніше тримати фотокамеру під час зйомки у вертикальному положенні. Як джерело живлення блоку Nikon D750 одна або дві спеціальні акумуляторні батареї EN-EL15. Для зручності зйомки вертикальних кадрів, на ручці розташована додаткова кнопка спуску затвора. Короткий спусковий кабель з'єднує батарейний блок із портом для дистанційного керування спуском затвора. Є вбудований роз'єм для кріплення штативу.
Батарейний блок для Nikon D750 незамінний для фоторепортерів, весільників, яким дуже важливо не упустити хороший кадр через акумулятор, що сів. Більше того, камери Nikon D750 з батарейним блоком виглядають набагато солідніше.

Комплект поставки:
Батарейний блок (без акумуляторів)
Тримач для двох акумуляторів Nikon EN-EL15
Тримач для шести батарей АА-типу
Інструкція

 

Meike Nikon D750 - на надійному сайті abcphoto. Якщо потрібно підібрати Батарейні блоки або інші елементи фотототехніки Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Батарейний блок на кращих умовах. Щоб вам простіше було вибрати Батарейний блок, за допомогою зручної навігації. Введіть: Meike і перед вами з'явиться Батарейні блоки Meike. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не сумніватися як товар. Всі фотоаксессуари, які є у нас, створені лідируючими компаніями, наприклад Meike. З'явилися при покупці Meike Nikon D750 Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлення можна забрати в Кам'янець-Подільському у стислі строки.