Cokin Z 662 Gradual Fluo Orange 1

Код товару: К000000503
Фото: Cokin Z 662 Gradual Fluo Orange 1

У наявності

Ціна: 1 430 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Градієнтний яскраво-жовтогарячий світлофільтр  Cokin Z 662 Gradual Fluo Orange 1  виготовлений з полімеру, одна половина прозора, а друга має плавний помаранчевий перехід. Дана модель має прямокутну форму, що дає можливість легко змінювати положення лінії переходу.
 
Фільтр чудово підходить для зйомки пейзажу та архітектури, що дозволяє додати оригінальності у фотозображення. Внесення у фотографію кольору дає можливість підняти загальну насиченість кольору кадру. Для того, щоб досягти додаткових ефектів, фільтр можна використовувати спільно з іншими фільтрами  Cokin серії Z-pro.

Cokin Z 662 Gradual Fluo Orange 1 - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно знайти Система фільтрів Cokin або інші аксесуари Не виходячи з квартири, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto. З асортименту виберіть Система фільтрів Cokin З вигодами? Щоб правильно вибрати Система фільтрів Cokin, за допомогою зручної навігації. Введіть: Cokin і перед вами будуть Система фільтрів Cokin Cokin. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Cokin. З'явилися при покупці Cokin Z 662 Gradual Fluo Orange 1 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Замовлення отримаєте Каменському в швидкі терміни.

Серія: Cokin Z-Pro
Тип: Градієнтний:Кольоровий