Photex Стійка LS806

Код товару: С000000597
Фото: Photex Стійка LS806

У наявності

Ціна: 1 192 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Студійна стійка PHOTEX LS-806 призначена для роботи з професійними студійними освітлювачами, вагою не більше 6 кг. Трьох секційна стійка PHOTEX LS-806 виготовлена з високоякісних матеріалів, за рахунок чого забезпечується надійність.
 
Максимальна висота стійки 258 см, а довжина в складеному стані 112 см. Вага 1,63 кг. Завдяки подовженим підтримуючим опорам, і пластикових затискачів, навіть в максимально високому положенні LS 806 залишається стійкою, і забезпечує надійну фіксацію освітлювачів. Стійка сумісна з усіма видами студійних імпульсних спалахів.
 

 

Photex Стійка LS806 - у віртуальному маркеті abcphoto. Якщо потрібно придбати Стійки для студійного світла або інші елементи фотототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у віртуальний магазин АВС Фото. З каталогу підберіть Стійка на кращих умовах. Щоб точно підібрати Стійка, Скористайтеся навігацією. Введіть: Photex і Ви побачите всі необхідні Стійки для студійного світла Photex. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Всі фотоаксесуари з нашого каталогу випускають відомі виробники, наприклад Weifeng. З'явилися під час підбору Photex Стійка LS806 Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлення заберіть у Запоріжжі якомога швидше.

Макс. діаметр центральної штанги: 34.5 мм
Максимальне навантаження: 6 кг
Максимальна висота: 2585 мм
Мінімальна висота: 1120 мм
Висота у складеному стані: 980 мм
Вага: 1.63 кг