Godox 303 (260см)

Код товару: С000010720
Фото: Godox 303 (260см)

Нема в наявності

Ціна: 1 332 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Масивна і стійка стійкість, з максимальною висотою 260 см, для студійних або камерних вспишек, постійного світла і всього фото-відео обладнання.
 
Стійка складається з трьох секцій (діаметром від 31,5 до 25,7 мм), які фіксуються на необхідній висоті затисками-винтами. Для збереження Вашого обладнання стійка має пружинну амортизаційну систему, яка смягчає удар у нижній точці.
 

Godox 303 (260см) - на кращому сайті abcphoto. Якщо терміново потрібно підібрати Стійки для студійного світла А також інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Стійка з вигодами для бюджету Щоб правильно підібрати Стійка, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Godox і перед вами будуть Стійки для студійного світла Godox. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Товари, які можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Manfrotto. Якщо з'явилися при купівлі Godox 303 (260см) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Товар можна отримати в Костянтинівці в швидкі терміни.

Артикул виробника - Godox 303
Тип - Стойки
Висота 260 см
Длина (в складеному стані) - 97 см