Godox Cтійка-журавель з мішком, 2м (LB03)

Код товару: С000011614
Фото: Godox Cтійка-журавель з мішком, 2м (LB03)

У наявності

Ціна: 3 184 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Godox LB-03 - це світлова штанга невеликого розміру, що розширює можливості розміщення світла у важкодоступних місцях. Це ідеальний предмет для професійної студійної фотографії, особливо для продуктів та краси.
 
Godox LB-03 використовується в студійній та виїзній фотозйомці, щоб підвісити світло над об'єктом або сценою, яку ви хочете зняти.
 
Довжина стріли становить 2 м, а вага противаги мішка з піском - 4 кг.
 
 

Godox Cтійка-журавель з мішком, 2м (LB03) - на надійному сайті abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Стійки для студійного світла А також інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. Розгляньте пропозиції та виберіть Стійка за ринковими розцінками? Щоб не витрачати час на підбір Стійка, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Godox І Ви побачите перелік з Стійки для студійного світла Godox. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. В якості товарів можна бути повністю впевненими Вся фототехніка, яку можна купити у нас, розроблені лідируючими компаніями, наприклад Arsenal. Якщо з'явилися при підборі Godox Cтійка-журавель з мішком, 2м (LB03) Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Фототовари можна отримати в Чернівцях без затримок.