Falcon LMC-1900 FC (63-221см)

Код товару: С000011831
Фото: Falcon LMC-1900 FC (63-221см)

У наявності

Ціна: 1 144 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Легка алюмінієва студійна стійка LMC-1900 від Falcon з унікальним і часто використовуваним дизайном є ідеальною компактною опорою, яка особливо затребувана серед фотографів на виїзді.
 
Що робить підставку з 4 секцій такою особливою, так це її ніжки, які складаються вгору до центральної колони, в результаті чого довжина стійки складає всього 60 сантиметрів при вазі всього 1,5 кг. Як для невеликої стійки LMC-1900 має широку і стійку площу основи (п'ятачок стійкості) до 1 метра. Насправді ви можете розсунути ніжки досить широко, щоб поставити стійку на підлогу. Підставка складається так само швидко, як і встановлюється, а її ніжки мають прогумовані наконечники, щоб уникнути подряпин.
 
- Завдяки продуманій конструкції ніжок, що складаються у зворотному напрямку, ніжки швидко розкладаються для використання та складаються вгору щодо центральної секції, внаслідок чого загальна довжина у складеному вигляді становить лише 60см.
- З максимальною висотою 190см стійка утримуватиме джерело світла або інше обладнання вагою до 1,5 кг.
- Чорна анодована підставка має верхню шпильку 5/8", увінчану різьбленням 1/4"-20.
- Замість того, щоб обмежувати розведення ніг (як це роблять більшість підставок), прямокутні ніжки можна повністю розставити, тому стійке розведення ніг підставки до 1м ставить її буквально на рівень землі.
 
Ключові особливості:
Вантажопідйомність: 1,5 кг
Максимальна висота: 190см
Мінімальна висота: 63см
П'ятачок стійкості: до 1м
Довжина у складеному вигляді: 60см
4 секції центральної колони
Шпилька 5/8 дюйма
 
В коробці:
Стійка Falcon LMC-1900 (чорна, 190см)
 
 

Falcon LMC-1900 FC (63-221см) - на надійному сайті АВС Фото. Якщо потрібно придбати Стійки для студійного світла або інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Стійка з вигодами для бюджету Щоб правильно підібрати Стійка, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Falcon і перед вами з'явиться все Стійки для студійного світла Falcon. У нас підібрати фототехніку найпростіше. В якості товарів сумнівів бути не може Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Falcon. З'явилися при покупці Falcon LMC-1900 FC (63-221см) Запитайте наших менеджерів. Товар можна отримати в Бердянське в необхідні терміни.

Falcon LMC-1900 спецификація:
Тип підставки - 1 х універсальна підставка
Максимальна робоча висота - 1,9 м
Мінімальна робоча висота - 63 см
Вантажопідйомність - 1,5 кг
Закрита довжина - 60 см
 
Монтаж
Верхнє кріплення - Шпилька 5/8" із зовнішньою різьбою 1/4"-20
Увімкнений адаптер - Ні
 
Функції
Повітряна амортизація - Ні
Знімна база - Ні
Вирівнююча нога - Ні
Зворотні ноги - Так
 
Загальний
Кількість секцій - 4
П'ятачок стійкості до - 1,0 м
Форма ноги - Прямокутний
Матеріал - Алюміній
Маса 0,96 кг