Kenko Zeta C-PL 72mm

Код товару: С000004040
Фото: Kenko Zeta C-PL 72mm

У наявності

Ціна: 2 461 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Новий професійний поляризаційний фільтр для видалення небажаних відбитків та відблисків від неметалічних поверхонь, таких як вода або скло. Також може використовуватися для збільшення контрасту та насиченості кольору. Нове спеціальне покриття, що просвітлює, забезпечує пропускання більше 99,7% світла у видимому діапазоні спектру.
Стійкий до появи подряпин, а вологовідштовхувальна поверхня фільтр дозволяє легко усувати різні забруднення. Виконаний з використанням найсучасніших технологій виробництва та може використовуватись для встановлення на ширококутні об'єктиви. Виробляється у Японії.

Kenko Zeta C-PL 72mm - на кращому сайті abcphoto. Якщо потрібно замовити Фільтри фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. З каталогу підберіть Фільтр зі знижками? Щоб вам простіше було підібрати Фільтр, за допомогою зручної навігації. Введіть: Kenko і перед вами відкриються всі необхідні для вас Фільтри Kenko. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари, представлені у нас, створені відомими компаніями, наприклад Hoya. Виникли при замовленні Kenko Zeta C-PL 72mm Запитайте нашого менеджера. Замовлення заберіть у Дніпропетровське в швидкі терміни.