Kenko Zeta C-PL 72mm

Код товару: С000004040
Фото: Kenko Zeta C-PL 72mm

У наявності

Ціна: 2 582 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Новий професійний поляризаційний фільтр для видалення небажаних відбитків та відблисків від неметалічних поверхонь, таких як вода або скло. Також може використовуватися для збільшення контрасту та насиченості кольору. Нове спеціальне покриття, що просвітлює, забезпечує пропускання більше 99,7% світла у видимому діапазоні спектру.
Стійкий до появи подряпин, а вологовідштовхувальна поверхня фільтр дозволяє легко усувати різні забруднення. Виконаний з використанням найсучасніших технологій виробництва та може використовуватись для встановлення на ширококутні об'єктиви. Виробляється у Японії.

Kenko Zeta C-PL 72mm - в онлайн-каталозі АВС Фото. Якщо потрібно купити Фільтри А також інші фотоаксесуари не виходячи з квартири, відвідайте наш віртуальний магазин АВС Фото. З асортименту підберіть Фільтр за економною ціною? Щоб точно підібрати Фільтр, Скористайтеся фільтрами. Введіть: Kenko і Вам будуть показані всі Фільтри Kenko. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Можна не турбуватися про якість товарів. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Marumi. З'явилися при покупці Kenko Zeta C-PL 72mm Питання можна задати нашим фахівцям. Товари можна забрати в Одесі у мінімальні терміни.