Meike Батарейний блок Canon 7D Mark ll (DV00BG0048)

Код товару: К000000576
Фото: Meike Батарейний блок Canon 7D Mark ll (DV00BG0048)

У наявності

Ціна: 1 399 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Батарейний блок Meike Canon 7D MARK II (Canon BG-E16) для фотоапаратів Canon 7D MARK II з аналогічними функціями батарейного блоку Canon BG-E16. Корпус батарейного блоку та прогумовані вставки мають ту саму фактуру, що й фотоапарат, завдяки чому не порушується загальний вигляд.
Егрономічна конструкція рукоятки батарейного блоку дозволяє зручніше тримати фотокамеру під час зйомки у вертикальному положенні. Як джерело живлення блоку Canon 7D (Canon BG-E7) використовується шість стандартних батарей типу АА або дві спеціальні акумуляторні батареї LP-E6. Для зручності зйомки вертикальних кадрів, на рукоятці розташовані додаткова кнопка спуску затвора, кнопки АЕ lock/FE lock/AF point selection, кнопка включення автофокусу, а також диск управління. Є вбудований роз'єм для кріплення штативу.
Батарейний блок для Canon 7D MARK II незамінний для фоторепортерів, весільників, яким дуже важливо не упустити хороший кадр через акумулятор, що сів. Більше того, камери Canon 7D з батарейним блоком виглядають набагато солідніше.

  • Батарейний блок (без акумуляторів)
  • Тримач для двох акумуляторів Canon LP-E6
  • Тримач для шести батарей АА-типу
  • Інструкція

 

Meike Батарейний блок Canon 7D Mark ll (DV00BG0048) - на надійному сайті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Батарейні блоки або інші фототовари не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний маркет abcphoto. Розгляньте асортимент та виберіть Батарейний блок за бюджетною ціною? Щоб правильно вибрати Батарейний блок, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Meike і перед вами з'явиться Батарейні блоки Meike. Як бачите, вибір максимально спрощений. В якості товарів сумнівів бути не може Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Canon. З'явилися при виборі Meike Батарейний блок Canon 7D Mark ll (DV00BG0048) Запитайте наших менеджерів. Надсилання проводиться в Олександрії в швидкі терміни.