Peak Design Тримач для фотокамери Capture Lens Clip for Canon EF (CLC-C-1)

Код товару: С000005396
Фото: Peak Design Тримач для фотокамери Capture Lens Clip for Canon EF (CLC-C-1)

Нема в наявності

Ціна: 2 299 2 190 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Утримувач CaptureLENS® - найкраще, високоякісне рішення для швидкої зміни об'єктивів у процесі зйомки.

Зміна об'єктива - одна з операцій, що найчастіше зустрічаються в процесі зйомки. І найтрудомісткіших. Використовуйте CaptureLENS® . Побудована на базі флагманського кріплення для екшн-камери, CaptureLENS дозволяє з легкістю та швидкістю змінювати об'єктиви, не відриваючись від процесу зйомки. Прикріпіть CaptureLENS на ремінь рюкзака, сумки або пояса, щоб мати під рукою змінний об'єктив і звільнивши місце в сумці для інших важливих аксесуарів.

особливості:

  • Кріпиться до будь -якого ременя до 7 см ( 3 " ) завширшки , тобто ви можете носити об'єктиви на поясі , ремені рюкзака або сумки .
  • Адаптер з байонетним кріпленням , що поставляється з CaptureLENS , має кілька точок для приєднання кріплень Anchor , що дозволяє використовувати будь-який ремінь Peak Design ,   щоб прикріпити запасні об'єктиви навколо тіла .
  • Адаптер з байонетним кріпленням вставляється в кріплення на ремінь будь-якої з 4-х сторін, що дозволяє з більшою зручністю розміщувати змінні об'єктиви.

Комплектація:

  1. Адаптер із двостороннім байонетним кріпленням Lens Kit Adapter (with 2 Bayonet Caps, not pictured)
  2. Кріплення на ремінь Capture Camera Clip
  3. Шестигранний ключ
  4. Мішечок з мікрофібри

 

Peak Design Тримач для фотокамери Capture Lens Clip for Canon EF (CLC-C-1) - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново необхідно знайти Ремені для фотоапаратів або інші елементи фотототехніки не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-супермаркет abcphoto. З асортименту виберіть Ремінь з хорошими знижками. Щоб легко було підібрати Ремінь, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Peak Design і перед вами будуть усі Ремені для фотоапаратів Peak Design. Як бачите, все досить просто. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фототовари з каталогу виробляють відомі компанії, наприклад Canon. Виникли при покупці Peak Design Тримач для фотокамери Capture Lens Clip for Canon EF (CLC-C-1) Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Надсилання проводиться в Бердянське у стислі строки.

Характеристики:

Артикул: CLC-C-1

Вага: 198г

Розміри: 10 см х 9 см х 5 см

Гарантія: Довічна