Marumi EXUS UV + Lens Protect 67mm

Код товару: С000006650
Фото: Marumi EXUS UV + Lens Protect 67mm

Нема в наявності

Ціна: 1 279 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Компанія Marumi Optical Co. LTD (Японія) представляє принципово нове покоління світлофільтрів EXUS, які мають виняткові характеристики та функціональність, а також відповідають останнім вимогам у світі цифрових дзеркальних фотокамер.
Світлофільтри EXUS UV+Lens Protect призначені для захисту дорогої оптики від подряпин, забруднень та механічних пошкоджень.
Світлофільтри Marumi EXUS UV + Lens Protect мають спеціальне двостороннє просвітлення, що усуває ультрафіолетові промені з довгою хвилі 390 Нм і менше, і покращує при цьому якість зображення. Також світлофільтри Marumi EXUS UV+Lens Protect відсікають інфрачервоні промені, шкідливі для матриці цифрової камери, значно подовжуючи термін її служби.
Щоб досягти високих оптичних показників, інженери Marumi пішли на безпрецедентний крок - товщина скла була збільшена до 2 мм (для порівняння товщина Super DHG Lens Protect - 1.3мм). Це дозволило досягти гарантовано високої точності обробки, ідеально рівної поверхні світлофільтру та практично повної відсутності спотворень. При цьому товщина оправи світлофільтра не збільшилася, що дозволило використовувати надширококутні об'єктиви.
Світлофільтри EXUS UV + Lens Protect мають ультранизький коефіцієнт відбиття – лише 0,3%! Це досягається за рахунок застосування якісного оптичного скла, заново розрахованого просвітлення та чорніння торцевої частини світлофільтра, а також за рахунок світлозахисних канавок, насічок на оправі світлофільтру та матового покриття. Завдяки придушенню відбиття від поверхні світлофільтру та оправи, характеристики об'єктива виявляються по максимуму, що сприяє досягненню чудової якості зображення. Тефлонове напилення забезпечує м'яке ковзання по різьбленню світлофільтра.
Світлофільтри Marumi EXUS UV + Lens Protect мають інноваційне антистатичне покриття ASC, що запобігає накопиченню статичного заряду на поверхні світлофільтру і не дозволяє осідати пилу. Навіть якщо світлофільтр забруднюється, пил може бути легко видалений за допомогою чистої груші.
Поверхня світлофільтру Marumi EXUS UV + Lens Protect оброблена дуже міцним покриттям, що має відмінні волого- та жиро відштовхувальні характеристики. Будь-які забруднення на світлофільтрі Marumi EXUS UV+Lens Protect легко видаляються за допомогою серветки.
Світлофільтр Marumi EXUS UV+Lens Protect підійде для захисту найсучаснішої професійної цифрової фототехніки. За своїми технологічними рішеннями цей світлофільтр не має рівних на сьогоднішній день.
Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
 
 

Marumi EXUS UV + Lens Protect 67mm - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фільтри або інші елементи фотототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн магазин АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Фільтр за прийнятною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Фільтр, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Marumi і перед вами будуть усі Фільтри Marumi. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Товари, які можна купити у нас, розроблені відомими компаніями, наприклад Heliopan. Виникли при покупці Marumi EXUS UV + Lens Protect 67mm Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Фототехніку отримаєте Ужгород у мінімальні терміни.