Marumi DHG UV Lens Protect 72mm

Код товару: 13631
Фото: Marumi DHG UV  Lens Protect 72mm

У наявності

Ціна: 1 404 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Marumi DHG UV відноситься до нового покоління HIGH-TECH світлофільтрів для цифрової фототехніки.

Розсіювання в атмосфері ультрафіолетового випромінювання може призводити до різних дефектів зображення, у тому числі до появи «димки» під час зйомки віддалених об'єктів та зниження різкості знімка. Світлофільтри  Marumi DHG UV мають спеціальне двостороннє просвітлення, що повністю усуває ультрафіолетові промені з довгою хвилі 390 Нм і менше, дозволяючи отримати чітке та контрастне зображення без будь-яких спотворень, ідентичне тому, що бачить людське око. Втрати світла відбитого від поверхні світлофільтру становлять менше 0,5% – такі показники роблять світлофільтр  Marumi DHG UV незамінним для цифрової фотографії.

Світлофільтри Marumi DHG UV виготовлені із надтонкого та міцного оптичного скла, закріпленого через герметичну прокладку, тонка оправа дозволяє використовувати надширококутні об'єктиви. Оправа та торцева частина світлофільтра покриті спеціальним нітридним чорнінням, яке усуває будь-які внутрішні переображення.

Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.

 

Marumi DHG UV Lens Protect 72mm - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Фільтри А також інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-супермаркет abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Фільтр за економною ціною? Щоб вам простіше було підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Marumi і Ви побачите список з Фільтри Marumi. У нас найпростіша система підбору фототехніки. За якість товарів можна не переживати. Всі фототовари з каталогу створені відомими фірмами, наприклад Cokin. Виникли при покупці Marumi DHG UV Lens Protect 72mm Запитайте наших менеджерів. Замовлену продукцію можна отримати в Броварах в необхідні терміни.