Marumi 58mm DHG UV Lens Protect

Код товару: 13628
Фото: Marumi 58mm DHG UV  Lens Protect

У наявності

Ціна: 965 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Marumi DHG UV відноситься до нового покоління HIGH-TECH світлофільтрів для цифрової фототехніки.

Розсіювання в атмосфері ультрафіолетового випромінювання може призводити до різних дефектів зображення, у тому числі до появи «димки» під час зйомки віддалених об'єктів та зниження різкості знімка. Світлофільтри  Marumi DHG UV мають спеціальне двостороннє просвітлення, що повністю усуває ультрафіолетові промені з довгою хвилі 390 Нм і менше, дозволяючи отримати чітке та контрастне зображення без будь-яких спотворень, ідентичне тому, що бачить людське око. Втрати світла відбитого від поверхні світлофільтру становлять менше 0,5% – такі показники роблять світлофільтр  Marumi DHG UV незамінним для цифрової фотографії.

Світлофільтри Marumi DHG UV виготовлені із надтонкого та міцного оптичного скла, закріпленого через герметичну прокладку, тонка оправа дозволяє використовувати надширококутні об'єктиви. Оправа та торцева частина світлофільтра покриті спеціальним нітридним чорнінням, яке усуває будь-які внутрішні переображення.

Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.

 

Marumi 58mm DHG UV Lens Protect - в електронному магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Фільтри або інші аксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш віртуальний магазин АВС Фото. Розгляньте каталог і підберіть Фільтр на вигідних умовах. Щоб вам простіше було вибрати Фільтр, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Marumi і перед вами будуть усі Фільтри Marumi. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Hoya. Виникли при замовленні Marumi 58mm DHG UV Lens Protect Питання можна прояснити у наших менеджерів. Товари можна забрати в Броварах в необхідні терміни.