Marumi EXUS Circular PL 58mm

Код товару: С000007727
Фото: Marumi EXUS Circular PL 58mm

Нема в наявності

Ціна: 2 079 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Marumi EXUS Circular PL - відноситься до останнього покоління висококласних поляризаційних світлофільтрів для професійної цифрової фототехніки. Світлофільтри EXUS Circular PL мають ультра низький коефіцієнт відбиття –  лише  0,6%!  Це досягається за рахунок застосування якісного оптичного скла, заново розрахованого просвітлення та чорніння торцевої частини світлофільтра, а також за рахунок світлозахисних канавок, насічок на оправі світлофільтру та матового покриття. Завдяки придушенню відбиття від поверхні світлофільтру та оправи, характеристики об'єктива виявляються по максимуму, що сприяє досягненню чудової якості зображення.

Для світлофільтрів серії EXUS Circular PL було розроблено нову оправу з ультра низьким відображенням. Оправа світлофільтра має кілька світлоблокуючих ребер для усунення ореолів та дифузії світлових променів. Також оправа світлофільтра EXUS Circular PL має тефлонове покриття зовнішнього різьблення, яке не тільки знижує надмірну жорсткість при загвинчуванні фільтра на об'єктив, але й робить встановлення та зняття м'яким та легким. У порівнянні зі звичайним поляризаційним світлофільтром, EXUS Circular PL світлопропускання збільшилося на 30%, що робить більш зручним перегляд через видошукач, так як кольори передаються інтенсивніше і яскравіше, а тіні виглядають більш природно і з кращою градацією. Застосування світлофільтру EXUS Circular PL робить знімки більш виразними. Поверхня світлофільтра оброблена спеціальним покриттям, що мають відмінні волого і масло відштовхувальні характеристики. Поверхня відштовхує воду, краплі і забезпечує стійкість до відбитків пальців, а деякі, які з'являються на поверхні, можуть бути легко видалені.

Світлофільтри Marumi EXUS Circular PL мають інноваційне антистатичне покриття ASC, що запобігає накопиченню статичного заряду на поверхні світлофільтру і не дозволяє осідати пилу. Навіть якщо світлофільтр забруднюється, пил може бути легко видалений за допомогою чистої груші. Світлофільтр Marumi EXUS Circular PL підійде для використання із найсучаснішою професійною цифровою фототехнікою. За своїми технологічними рішеннями цей світлофільтр не має рівних на сьогоднішній день.

 

 

Marumi EXUS Circular PL 58mm - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо потрібно замовити Фільтри та інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, зайдіть до нас в віртуальний маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Фільтр за низькою ціною? Щоб легше було підібрати Фільтр, скористайтеся нашими фільтрами. Введіть: Marumi і Ви побачите список з Фільтри Marumi. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. За якість запчастин можна не турбуватися. Вироби, які можна купити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Hoya. Виникли при замовленні Marumi EXUS Circular PL 58mm Питання можна задати нашим фахівцям. Надсилання проводиться в Черкасах найшвидше.

  • Поляризаційний фільтр високого класу для цифрових камер.
  • Кругова поляризація.
  • Діаметр оправи – 58мм
  • Просвітлення – багатошарове, двостороннє + антистатичне покриття ASC 
  • Оправа - тонка, з тефлоновим покриттям різьблення
  •