Marumi 30mm DHG UV

Код товару: С000008113
Фото: Marumi 30mm DHG UV

У наявності

Ціна: 210 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ультрафіолетовий світлофільтр (UV, УФ-фільтр)  є хорошим помічником фотографу для зйомок у місцях, яких багато ультрафіолету, наприклад, у горах або на березі водойм. UV-фільтр ефективний для зниження ефекту серпанку, що з'являється на великих відстанях, фільтр такого типу здатний затримувати ультрафіолетові промені. З  УВ  -фільтром Ви можете створювати зображення без надмірної синяви та падіння контрасту. 
UV-фільтри  можу також називатися Protect (Захисний) або Haze (Невидимий), що не змінює їх природи.

Крім захисту від ультрафіолетового проміння,  світлофільтр Marumi UV  захищає оптику камери або фотоапарата від механічних пошкоджень.

 

Marumi 30mm DHG UV - у великому інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Фільтри або інші елементи фотототехніки не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фільтр за економною ціною? Щоб простіше було підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою. Введіть: Marumi і Ви побачите список з Фільтри Marumi. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, випускають відомі фірми, наприклад Carl Zeiss. Виникли при замовленні Marumi 30mm DHG UV Запитайте наших кваліфікованих фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Чернігові в швидкі терміни.