Marumi DHG ND64 82mm

Код товару: С000008190
Фото: Marumi DHG ND64 82mm

У наявності

Ціна: 2 246 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Розглянутий світлофільтр Marumi DHG ND64 82mm зменшує обсяг світлового потоку, що проходить через об'єктив без зміни колірного балансу, і ви можете навмисно контролювати витримку і значення діафрагми. Він використовується в різних сценаріях, наприклад, щоб створити динамічну експресію за допомогою тривалої витримки, а також для запобігання пересвіткам, спричиненим тривалою витримкою.

При зйомці вдень, на тривалих витримках із застосуванням даного світлофільтра нерухомі об'єкти залишаються різкими, а рухомі – розмитими. Прекрасний результат виходить при зйомці водоспадів та швидких гірських річок.

В практике фотографа нередко возникают ситуации, когда света слишком много, и лишь применение фильтра нейтральной плотности Marumi DHG ND64 82mm позволяет добиться желаемого изобразительного эффекта, например, съемка на максимально открытой диафрагме с минимальной глубиной резкости и размывкой заднего плана.

Матрицы цифровых камер преобразуют свет в электрические сигналы. Поэтому всевозможные световые искажения, например, внутренние отражения света в объективе, блики от солнца или от вспышки напрямую и очень сильно влияют на качество изображения. Серия DHG может свести к минимуму эти явления и максимально увеличить производительность вашего объектива.

Фільтр серії DHG виконаний з двостороннім антивідблиском мультипросвітленням в тонкій матовій оправі. Він використовує ультра-тонкий каркас, який запобігає віньєтуванню. світлофільтри виготовлені із надтонкого та міцного оптичного скла, закріпленого через герметичну прокладку, тонка оправа дозволяє використовувати понад ширококутні об'єктиви.

Оправа світлофільтра покрита спеціальним нітридним чорнінням, що зводить до нуля будь-які внутрішні переображення. Різьблення світлофільтрів серії DHG має тефлонове покриття.

Серії DHG ND64 дозволяють встановлювати тривалішу витримку за тих же умов освітлення. Далі наведено світловий об'єм, еквівалентне значення експозиції та щільності фільтрів у діапазоні Marumi ND: DHG ND64 | 1/64 | 6 стопів | 1.8

Число ступенів діафрагми (f-stop) для фільтрів серії DHG ND64 - 6 ступенів діафрагми

Виробництво світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.

 

 

Marumi DHG ND64 82mm - на сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фільтри або інші аксесуари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto.com.ua. Виберіть із каталогу Фільтр за гарною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Marumi і перед вами будуть усі Фільтри Marumi. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як товари можна бути впевненими. Вироби, які можна купити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Tamron. Якщо з'явилися при підборі Marumi DHG ND64 82mm Питання можна задати нашим фахівцям. Надсилання проводиться в Чернівцях в потрібні терміни.