Falcon HOT SHOECLD-14A+HS-20M

Код товару: С000008195
Фото: Falcon HOT SHOECLD-14A+HS-20M

У наявності

Ціна: 518 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Кронштейн, для установки на студійну стійку. Дозволяє змонтувати накамерний спалах зі стандартним кріпленням "гарячий башмак". Гніздо для фотозонтів. Кронштейн дозволяє змінювати кут нахилу і фіксувати систему в потрібному положенні. Всі елементи кріпляться за допомогою надійних гвинтових затискачів.
 
* Кріплення "гарячий башмак" можна демонтувати і встановити на його місце інший аксесуар використовує стандартне різьбове з'єднання 1/4.
 
Характеристики Falcon Eyes CLD-14A HS-20M:
Тип кріплення: "гарячий черевик"
Тип нарізного сполучення: 1/4 дюйма
Матеріал: алюміній

Falcon HOT SHOECLD-14A+HS-20M - в надійному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Аксесуари для спалахів або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш онлайн магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути варіанти та підібрати Аксесуар для спалаха вигідно? Щоб запросто підібрати Аксесуар для спалаха, за допомогою навігації. Введіть: Falcon і перед вами будуть усі Аксесуари для спалахів Falcon. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими виробниками, наприклад JJC. З'явилися при виборі Falcon HOT SHOECLD-14A+HS-20M Питання можна уточнити у наших фахівців. Товари заберіть в Мелітополі без затримок.

Характеристики Falcon Eyes CLD-14A HS-20M:
Тип кріплення: "гарячий черевик"
Тип нарізного сполучення: 1/4 дюйма
Матеріал: алюміній