Falcon HOT SHOECLD-14A+HS-20M

Код товару: С000008195
Фото: Falcon HOT SHOECLD-14A+HS-20M

У наявності

Ціна: 541 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Кронштейн, для установки на студійну стійку. Дозволяє змонтувати накамерний спалах зі стандартним кріпленням "гарячий башмак". Гніздо для фотозонтів. Кронштейн дозволяє змінювати кут нахилу і фіксувати систему в потрібному положенні. Всі елементи кріпляться за допомогою надійних гвинтових затискачів.
 
* Кріплення "гарячий башмак" можна демонтувати і встановити на його місце інший аксесуар використовує стандартне різьбове з'єднання 1/4.
 
Характеристики Falcon Eyes CLD-14A HS-20M:
Тип кріплення: "гарячий черевик"
Тип нарізного сполучення: 1/4 дюйма
Матеріал: алюміній

Falcon HOT SHOECLD-14A+HS-20M - у великому інтернет-магазині АВС Фото. Якщо терміново потрібно підібрати Аксесуари для спалахів А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого інтернет магазин abcphoto. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Аксесуар для спалаха за гарною ціною? Щоб максимально просто вибрати Аксесуар для спалаха, за допомогою нашої системи фільтрів. Введіть: Falcon і Ви побачите доступні для замовлення Аксесуари для спалахів Falcon. У нас вибрати фототовари найпростіше. Можна не турбуватися про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені перевіреними компаніями, наприклад Nikon. Виникли при покупці Falcon HOT SHOECLD-14A+HS-20M Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлення заберіть у Луцьку у мінімальні терміни.

Характеристики Falcon Eyes CLD-14A HS-20M:
Тип кріплення: "гарячий черевик"
Тип нарізного сполучення: 1/4 дюйма
Матеріал: алюміній