LumiQuest LQ-119 Softbox III

Код товару: 13363
Фото: LumiQuest LQ-119 Softbox III

У наявності

Ціна: 1 551 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

LumiQuest SoftBox III – це новинка із серії розсіювачів спалахів. Це найбільший софтбокс для компактних спалахів LumiQuest. SoftBox III розсіє світло спалаху, що зробить тіні м'якшими, а кольори природнішими.
Розсіювач для компактних спалахів, дія якого повністю повторює дію Soft Box II, але з більшою площею розсіювання. Софтбокс Soft Box III сумісний з усіма існуючими фотоспалахами.
Втрати світла: 2 діафрагми
Розміри: 20.3 см x 22.8 см.
 

LumiQuest LQ-119 Softbox III - на кращому сайті АВС Фото. Якщо потрібно замовити Аксесуари для спалахів А також інші фототовари не покидаючи квартири, зайдіть до нас в онлайн-маркет abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та вибрати Аксесуар для спалаха за гарною ціною? Щоб правильно вибрати Аксесуар для спалаха, за допомогою зручної навігації. Введіть: LumiQuest і перед вами будуть Аксесуари для спалахів LumiQuest. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. Не варто сумніватися як товари. Всі фототовари з каталогу виробляють відомі фірми, наприклад Arsenal. Виникли при підборі LumiQuest LQ-119 Softbox III Запитайте нашого менеджера. Відправляємо продукцію в Житомирі якомога швидше.