LumiQuest LQ-105 Promax System

Код товару: 13358
Фото: LumiQuest LQ-105 Promax System

У наявності

Ціна: 2 357 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Насадка ProMax System є найуніверсальнішим набором усієї серії приладдя фото спалахів. Основний пристрій пропускає 80% світла, щоб відобразити його від стелі, тоді як 20% - світло, що заповнює. Система включає змінний білий, золотий і сріблястий відбивач, а також знімний софтбокс (розсіювальний екран). ProMax System дасть Вам можливість пристосовуватись у будь-яких ситуаціях.
У комплект ProMax System входить зручна сумка-чохол для зберігання всіх складових частин відбивача-розсіювача компактних спалахів.
 
 

LumiQuest LQ-105 Promax System - в інет-каталозі abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Аксесуари для спалахів та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto.com.ua. З асортименту виберіть Аксесуар для спалаха на вигідних умовах. Щоб максимально просто підібрати Аксесуар для спалаха, скористайтеся системою фільтрів. Введіть: LumiQuest і Ви побачите доступні для замовлення Аксесуари для спалахів LumiQuest. У нас проста система підбору фотоакссесуарів. В якості товарів сумнівів бути не може Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Interfit. Виникли при підборі LumiQuest LQ-105 Promax System Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Товари отримаєте Рівному найшвидше.