LumiQuest LQ-941D Midi Bouncer

Код товару: 13360
Фото: LumiQuest LQ-941D Midi Bouncer

У наявності

Ціна: 1 350 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Модель Lumiquest LQ-941D Midi Bouncer - розподільник світлопотоку (кут 90 °), що розширює
Midi Bouncer розроблений для використання з великими професійними спалахами, такими як Metz, Sunpak тощо. Заломлює світло від спалаху під кутом 90°. Пом'якшує світло і розподіляє його ширшою площею. Охоплює 80 відсотків горизонтальної поверхні. Використання автоматичних спалахів не потребує компенсації витримки, робочі відстані трохи скорочуються.
Для пом'якшення світла з мінімальними втратами світла. Використовується як з додатковими аксесуарами, так і окремо, в умовах, де немає низьких стель або де потрібне направлене, але м'яке світло, що заповнює.
ПРИБЛИЗНА ВТРАТА СВІТЛА : 11/3 діафрагми
РОЗМІРИ: у складеному вигляді 51/2 х 83/4 дюйми
 

LumiQuest LQ-941D Midi Bouncer - в надійному інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Аксесуари для спалахів або інші фототовари Не покидаючи будинок, зайдіть до нас в віртуальний магазин abcphoto. З каталогу підберіть Аксесуар для спалаха вигідно? Щоб правильно вибрати Аксесуар для спалаха, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: LumiQuest і Вам будуть показані всі Аксесуари для спалахів LumiQuest. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Falcon. З'явилися при покупці LumiQuest LQ-941D Midi Bouncer Питання можна поставити нашому фахівцю. Посилку отримаєте Тернополі своєчасно.