LumiQuest LQ-121 Fxtra

Код товару: 13365
Фото: LumiQuest LQ-121 Fxtra

У наявності

Ціна: 723 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Компактний тримач для желатинових фільтрів на компактний спалах. У комплект входить набір з 10 кольорових фільтрів желатинових, які швидко вставляються в тримач. Для зберігання фільтрів у FXtra є вбудована кишеня.
Кріпиться до спалаху так само, як усі LumiQuest. Застосовується як окремо, так і спільно з усіма існуючими розсіювачами-відбивачами та софтбоксами LumiQuest, розширюючи світлові та колірні ефекти в залежності від розсіювача, що застосовується.
 

LumiQuest LQ-121 Fxtra - у віртуальному магазині АВС Фото. Якщо потрібно купити Аксесуари для спалахів або інші фототовари не встаючи з дивана, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Аксесуар для спалаха за ринковими розцінками? Щоб максимально просто підібрати Аксесуар для спалаха, за допомогою наших фільтрів. Введіть: LumiQuest і Ви побачите всі необхідні Аксесуари для спалахів LumiQuest. У нас найпростіша система підбору фототехніки. Можна не перейматися якістю товарів. Всі фотоаксесуари з нашого каталогу створені відомими фірмами, наприклад Falcon. Виникли при покупці LumiQuest LQ-121 Fxtra Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Замовлений товар можна отримати Кам'янець-Подільському найшвидше.