Peak Design Універсальне кріплення Pro Pad(PP-2)

Код товару: С000008343
Фото: Peak Design Універсальне кріплення Pro Pad(PP-2)

У наявності

Ціна: 950 грн

Гарантія

36 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
PROpad v2 від Peak Design , розроблений для професійного фотографа, є аксесуаром для Capture Camera Clip v3. Його напівжорстка конструкція EVA забезпечує кращу стабільність під час транспортування важких камер, що сприяє підвищенню безпеки та комфорту. Ламінована зовні атмосферостійким нейлоном, прокладка темно-вугільного кольору може використовуватися в негоду.
PROpad можна легко встановити, протягнувши ремінь через його внутрішню петлю та прикріпивши затиск до нижньої частини тканини. Це дає змогу завантажувати камеру зверху на рівні талії, щоб ваше обладнання завжди було під рукою. Крім того, ви можете пропустити сам Capture v3 через петлю, щоб закріпити накладку на будь-якому ремінці шириною до 7,6 см і товщиною до 1,9 см.
 
- Стабілізуюча накладка для Capture Clip v3 забезпечує підвищену безпеку та комфорт під час завантаження важких комбінацій об’єктивів камери
- Можна встановити на ремені або ремені максимальною шириною 3" і товщиною 0,75"
- Якщо його носити на поясі, він забезпечує доступ до камери з верхнім завантаженням для швидкого використання під час зйомки
- Виготовлений з напівтвердого EVA, який ламінований нейлоновим полотном, стійким до несприятливих погодних умов
 

Peak Design Універсальне кріплення Pro Pad(PP-2) - в електронному магазині abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Ремені для фотоапаратів або інші аксесуари не покидаючи житла, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Ремінь вигідно? Щоб максимально просто вибрати Ремінь, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Peak Design і перед вами з'явиться Ремені для фотоапаратів Peak Design. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими брендами, наприклад Canon. Виникли при підборі Peak Design Універсальне кріплення Pro Pad(PP-2) Питання можна уточнити у наших менеджерів. Замовлений товар можна отримати Харкові своєчасно.

матеріал EVA
нейлон
Сумісність Затиск: Capture v3
Максимальна ширина ремінця: 3 дюйма (7,6 см)
Максимальна товщина ремінця: 0,75 дюйма (1,9 см)
Розміри 5,2 x 2,8 x 0,4" (13,2 x 7 x 1,1 см)
вага 1,3 унції (36 г)