Canon BG-E21 (EOS 6D MkII)

Код товару: С000008445
Фото: Canon BG-E21 (EOS 6D MkII)

Нема в наявності

Ціна: 2 995 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

            

Canon BG-E21 - батарейный блок для фотокамеры Canon EOS 6D Mark II. Обеспечивает удобный и надёжный захват, а также возможность использования в качестве источников питания фотокамеры до двух аккумуляторов LP-E6 или LP-E6N.
Батарейный блок оснащен дублирующими основными элементами управления: кнопкой спуска затвора, диском управления, кнопкой фиксации экспозиции, селектором точки автофокусировки и кнопкой компенсации экспозиции / установки величины диафрагмы.

Canon BG-E21 (EOS 6D MkII) - на сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Батарейні блоки А також інші елементи фототехніки не покидаючи квартири, відвідайте наш віртуальний маркет abcphoto. Розгляньте каталог та виберіть Батарейний блок за бюджетною ціною? Щоб не витрачати час на вибір Батарейний блок, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Canon і Ви побачите доступні для замовлення Батарейні блоки Canon. У нас підібрати фотоаксессуари просто і швидко. Можна не турбуватися про якість товарів. Вироби, які можна придбати у нас, виробляють відомі компанії, наприклад . Якщо виникли під час вибору Canon BG-E21 (EOS 6D MkII) Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлений товар можна отримати Олександрії в швидкі терміни.

Совместим с аккумуляторами: LP-E6 / LP-E6N
Вместимость: 2 литий-ионные батареи
Резьба для штатива: 1/4"