Canon EOS R+MT ADP EF-EOSR 3075C066

Код товару: С000008456
Фото: Canon EOS R+MT ADP EF-EOSR 3075C066

Нема в наявності

Ціна: 67 958 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  
 
Система майбутнього, яку можна використати вже сьогодні.
 
Система EOS R, в основі якої лежить тридцятирічний досвід інновацій EOS, - це система, основним компонентом якої є інноваційне кріплення об'єктива, що відкриває широкі творчі можливості та ще більше способів зняти всі важливі моменти. Ця система розширює межі у світі фотографії та відеографії.
 
Кріплення об'єктива RF
 
Кріплення об'єктива RF - це основа системи EOS R. Це безкомпромісне поєднання висококласних оптичних, механічних та електронних компонентів, що уможливлює створення інноваційної повнокадрової оптики та забезпечує швидке автофокусування та високошвидкісне з'єднання між камерою та об'єктивом.
Система EOS R створена для того, щоб доповнити та розширити ваші творчі можливості. Зручна та інтуїтивно зрозуміла, вона легко доповнить ваші робочі процеси з наявним обладнанням системи EOS, а також відкриє нові можливості для фото та відеозйомки завдяки новітнім унікальним об'єктивам RF та сумісності з існуючою оптикою лінійок EF та EF-S.
 
        
 
Фотографуйте на повний кадр
 
Камера EOS R оснащена повнокадровим 30,3-мегапіксельним датчиком зображення з технологією Dual Pixel CMOS AF для надшвидкого та точного фокусування та отримання зображень високої роздільної здатності. Відкрийте для себе максимум творчих можливостей, створюючи зображення з приголомшливим рівнем чіткості та деталізації.
 

 
Створіть свою систему та використовуйте свої об'єктиви
 
Унікальні адаптери системи EOS R забезпечують додаткове управління творчими можливостями, дозволяючи фотографам та відеографам використовувати наявні об'єктиви EF та EF-S без найменшої втрати продуктивності.
Спеціальна лінійка об'єктивів
 
RF 35mm f/1.8 IS Macro STM
 
Цей світлосильний макрооб'єктив 35 мм з діафрагмою f/1.8 має природну ширококутну перспективу і малу дистанцію фокусування, що робить його чудовим універсальним об'єктивом для щоденного творчого використання.
 
RF 50mm f/1.2L USM
 
Цей світлосильний фікс-об'єктив 50 мм з діафрагмою f/1.2 задає нові стандарти оптичної якості та швидкості роботи, а також забезпечує неймовірну різкість та вражаючі можливості в умовах слабкого освітлення.
 
RF 24-105mm f/4L IS USM
 
Цей зум-об'єктив 24-105 мм з діафрагмою f/4, а також швидкою та безшумною технологією фокусування Nano USM та стабілізатором зображення з ефектом, еквівалентним 5 ступеням витримки, стане універсальним вибором для фотографів та відеографів.
 
RF 28-70mm f/2L USM
 
Цей об'єктив 28-70 мм з діафрагмою f/2 забезпечує чудову якість зображення, характерне для фікс-об'єктивів. Світлосил f/2, що зберігається по всьому діапазону зумування, дозволяє створювати приголомшливі знімки при слабкому освітленні.
 
Можливості відеозйомки
 
Система EOS R ідеально підходить для активних відеографів завдяки швидкому відгуку об'єктива та можливості запису відео в 4K. Виконуйте точне фокусування завдяки технології Dual Pixel CMOS AF, знімайте плавні відео з цифровою стабілізацією відео Movie Digital IS, доступною на камері EOS R, та створюйте якісні відеоматеріали кольоровістю 10 біт із застосуванням Canon Log.
 

Відкрийте для себе новий світ
 
Лінійка камер Canon зі змінними об'єктивами розроблена для того, щоб будь-який фотограф і відеограф міг досягти найкращих результатів. Тепер завдяки системі EOS R у Canon є камери на будь-який смак.
 
Повнокадрова бездзеркальна камера EOS R
 
Система EOS R створена з урахуванням особливостей існуючих цифрових дзеркальних камер EOS і має аналогічну ергономіку та елементи керування, але є більш компактною та легкою. Вона дозволяє абсолютно по-новому створювати фотографії та відео, використовуючи інноваційні технології.
 
Цифрові дзеркальні камери EOS
 
Цифрові дзеркальні камери оснащені оптичним видошукачем з призмою та системою дзеркал, що відбивають; через нього ви можете побачити об'єкт, на який спрямований об'єктив, на власні очі. Це один із традиційних способів створення професійних фотографій та відео, що дозволяє використовувати найширший вибір об'єктивів.
 
Бездзеркальна камера EOS M
 
Коли компактність найважливіша, і ви не хочете використовувати громіздкі та важкі цифрові дзеркальні камери, бездзеркальні камери лінійки Canon EOS M стануть для вас універсальним та зручним рішенням, що дозволяє створювати якісні зображення та відео.
 
Знайдіть систему, яка підійде саме вам
 
Більше 30 років легендарна система EOS дозволяє фотографам і відеографам створювати зображення чудової якості. З нашим широким асортиментом камер та об'єктивів ви легко зможете розкрити свій творчий потенціал.
 
Реалізуйте свої творчі задуми
 
Система EOS R успадкувала всі переваги системи EOS, отримала окрему лінійку об'єктивів та підтримує повну сумісність з об'єктивами EF та EF-S (за допомогою адаптерів), а також з лінійкою спалахів Speedlite та іншими аксесуарами
 
 
 
 

Canon EOS R+MT ADP EF-EOSR 3075C066 - в надійному інтернет-магазині abcphoto. Якщо терміново потрібно вибрати Фотоапарати або інші елементи фотототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. Виберіть із запропонованих варіантів Фотоапарат за ринковими розцінками? Щоб точно підібрати Фотоапарат, за допомогою нашої системи навігації. Введіть: Canon і Ви побачите доступні для замовлення Фотоапарати Canon. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Можна не сумніватися як товар. Вся фототехніка з нашого каталогу створені найкращими світовими виробниками, наприклад Nikon. Виникли при покупці Canon EOS R+MT ADP EF-EOSR 3075C066 Питання можна прояснити у наших менеджерів. Товари заберіть в Івано-Франківську у мінімальні терміни.

Тип та розмір матриці
36 x 24 мм CMOS
Загальна кількість пікселів
прибл. 31,7 мегапікселя
Кількість ефективних пікселів
прибл. 30,3 мегапікселя
Тип кольорового фільтра
Основні кольори
Фільтр нижніх частот
Вбудований/фіксований
Процесор обробки зображення
DIGIC 8
Об'єктив
RF (об'єктиви EF і EF-S можна встановити за допомогою Адаптер кріплення EF-EOS R, Адаптер Кріплення з кільцем керування EF-EOS R, Адаптер кріплення EF-EOS R (для вставного фільтра). Несумісно з об'єктивами EF-M)
Співвідношення сторін
3:2
Чутливість ISO
Авто 100-40 000 (з кроком 1/3 ступеня або цілий ступінь)
Чутливість ISO може бути розширена до L: 50, H1: 51200, H2: 102400
Тип фокусування
Система виявлення різниці фаз за допомогою датчика зображення (Dual Pixel CMOS AF)
Система/точки автофокусування
З областю 88% по горизонталі та 100% по вертикалі
Робочий діапазон автофокусування
EV -6 – 18 (при 23 °C та ISO 100)
Режими автофокусування
Покадрова з автофокусуванням, що слідкує
Вибір точки автофокусування
Автоматичний вибір: обличчя + стеження Ручний вибір: 1-точкове автофокусування (розмір рамки автофокусування можна змінити) Ручне налаштування: розширення точки автофокусування по 4 точках (вгору, вниз, ліворуч, праворуч) Ручний вибір: розширення точки автофокусування по колу Ручний вибір: зональна автофокусування (усі точки автофокусування поділені на 9 зон фокусування) Ручний вибір: автофокусування по великій зоні (вертикальне) Ручний вибір: автофокусування по великій зоні (горизонтальна)
Режими виміру експозиції
У режимі реального часу з датчиком зображення завмер по 384 зонах.
(1) Оціночний замір (пов'язаний з усіма точками автофокусування)
(2) Частковий замір (прибл. 6,1% площі видошукача по центру)
(3) Точковий замір: центральний точковий замір (прибл. 2,7% площі видошукача по центру) Замір за точкою автофокусування не проводиться
(4) Центрально-зважений замір
Компенсація експозиції
+/-3 EV з кроком 1/3 або 1/2 ступеня (можна комбінувати з брекетингом автоекспозиції)
Діапазон роботи експозаміру
EV -3 - 20 (при 23 ° C, ISO 100, з оцінювальним виміром)
Брекетинг автоекспозиції
+/- 3 EV з кроком 1/3 або 1/2 ступеня
Тип затвора
Цифровий фокальний затвор з електронним керуванням та безшумне зчитування датчика CMOS
Витримки
30–1/8000 с (з кроком 1/2 або 1/3 ступеня), ручна витримка (повний діапазон витримки – режим BULB Доступний діапазон залежить від режиму зйомки).
Характеристики видошукача
0,5-дюймовий електронний видошукач OLED
Кут охоплення видошукача
прибл. 100%
Збільшення
прибл. 0,76x
Фіксація автоекспозиції
Автоматичний режим: фіксація AE спрацьовує після фокусування
Ручний режим: спрацьовує при натисканні кнопки фіксації AE у режимах P, Av, Fv, Tv та M
Баланс білого
Автоматичний підбір балансу білого за допомогою матриці
Установка балансу білого
Так, можна зареєструвати одне налаштування
Брекетинг балансу білого
+/-3 ступенів з кроком один ступінь
3, 2, 5 або 7 брекетованих зображень на кожне натискання кнопки спуску затвора
Зсув синій/бурштиновий або пурпурний/зелений на вибір
Підстроювання діоптрій
Від -4 до 2 м-1 (діоптрії)
X-синхронізація
1/200 с
Компенсація експозиції під час зйомки зі спалахом
+/- 3 EV з кроком 1/3 ступеня зі спалахами Speedlite серії EX
Брекетинг експозиції під час зйомки зі спалахом
Так, із сумісним зовнішнім спалахом
Фіксація експозиції під час зйомки зі спалахом
так
Синхронізація за другою шторкою
Так, зі спалахом Speedlite
Функції користувача
22 функції користувача
РК дисплей
РК-екран Clear View LCD II 8,01 см (3,15"), приблизно 2,1 млн крапок
Охоплення зображення на дисплеї
прибл. 100%
Підсвічування РК-екрана (EL)
Є є
Автоспуск
2 або 10 с
Мови меню
29 мов
Інтерфейс для підключення до комп'ютера
Роз'єм USB-C SuperSpeed ​​USB 3.1
Інтерфейс для підключення до інших пристроїв
Wi-Fi/HDMI
Ресурс акумуляторної батареї
Прибл. 370 кадрів (при 23 °C)
Прибл. 350 (при 0 °C)
Джерело живлення змінного струму
Зарядний пристрій LC-E6E (в комплекті), адаптер змінного струму AC-E6N і перехідник постійного струму DR-E6, комплект мережевого живлення ACK-E6N/ACK-E6, автомобільний зарядний пристрій CBC-E6, адаптер живлення USB EC809
Карта пам'яті
1x SD/SDHC/SDXC і UHS-II
Водо-/пиленепроникний корпус
так
Матеріал корпусу
Корпус з магнієвого сплаву та компоненти з полікарбонату з провідним скловолокном
Комплектація
Камера EOS R
Кришка корпусу камери RF-5
Наший ремінь
Зарядний пристрій LC-E6E
Акумулятор LP-E6N
Мережевий кабель
Інтерфейсний кабель IFC-100U
Посібник користувача
Габарити (Ш х В х Г)
135,8 x 98,3 x 84,4 мм
Вага
Прибл. 580 г (660 г з карткою пам'яті та акумулятором)