Canon RF 28-70mm F2L USM

Код товару: С000008830
Фото: Canon RF 28-70mm F2L USM

У наявності

Ціна: 107 011 грн

Гарантія

24 місяця від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

               

 

Canon RF 28-70mm F2L USM п ервокласний світлосиловий зум-об'єктив L-серії з діафрагмою f/2, що забезпечує якісне зображення. Цей об'єктив змінює представлення про якість зображення зум-об'єктива.



Задайте нові стандарти на фотографіях

Об'єктив RF 28-70mm F2L USM забезпечує якість зображення, відповідне об'єктиву з фіксованим фокусованим відстанню, а велика максимальна діафрагма f/2 відкриває широкі творчі можливості під час зйомки.

Перехідний об'єктив для:

Подорожі
Путешествуйте налегке з одним зум- об'єктом. Універсальний діапазон 28-70 мм підходить для зйомок абсолютно різних сюжетів — від пейзажів до портретів, — і дозволяє займатися як вуличною, так і художньою фотозйомкою.

 

Весільна фотоз'ємка

Працюйте безшумно і швидко в різних умовах зйомки. RF 28-70mm F2L USM має діафрагму f/2, що дозволяє управляти максимальною глибиною різкості в портретній зйомці і зберігати деталі обстановки в умовах слабкого освітлення.

 

Фотожурналістика 

Швидко змінити значення фокусного розташування, щоб задрукувати потрібний момент. Фокусируйтесь и знімайте в уилвах слабкого освітлення. Довіртеся якості оптики Canon L-серії навіть при роботі в погану погоду.

      
 

Якість зображення, в якому складно повірити
RF 28-70mm F2L USM володіє всіма оптичними, механічними та електронними перевагами системи EOS R.
 
    

Плавне, майже беззвучне автофокусування
 
Фокусируйтесь швидко і практично беззвучно за допомогою ідеального ультразвукового приводу автофокусировки (USM) кольцевого типу. У поєднанні з технологією безшумної зйомки системи EOS R ви тільки залишитеся незаметними цілими знімками процесу.
 


Інтуїтивне і безперечно зручне управління

Об'єктив RF 28-70mm F2L USM оснащений вбудованим кільцем управління, який дозволяє фотографам швидко реагувати при змінних умовах і легко регулювати різні параметри, включаючи діафрагму, вітримку, ISO і компенсацію експозиції.
 
 

Canon RF 28-70mm F2L USM - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо терміново потрібно замовити Об'єктиви або інші фототовари не виходячи з квартири, відвідайте наш онлайн магазин abcphoto. З асортименту виберіть Об'єктив за гарною ціною? Щоб не витрачати час на підбір Об'єктив, за допомогою навігації. Введіть: Canon і Ви побачите всі необхідні Об'єктиви Canon. Як бачите, все досить просто. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотототовари, які є у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Sigma. Якщо виникли під час підбору Canon RF 28-70mm F2L USM Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилку отримаєте Івано-Франківську в швидкі терміни.

 
 
 
Модель
RF 28-70 mm f/2.0L USM
Діаметр фільтра, мм
95
Розмір матриці
APS-C
Фокусное расстояние
28-70
Кути огляда
75°-34°
Габарити
103,8х139,8
Конструкція
19 елементів у 13 групах
Мінімальна дистанція фокусування, м
0,39
Мінімальна діафрагма
f/22
Максимальна діафрагма
f/2,0
Кількість лепестків діафрагми
9
Вага
1,43