Marumi 72mm DHG Vari. ND2-ND400

Код товару: С000008996
Фото: Marumi 72mm DHG Vari. ND2-ND400

У наявності

Ціна: 4 413 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     
 
Світлофільтри Marumi DHG Vari. ND2-ND400 – інноваційний нейтрально-сірий світлофільтр із змінною щільністю.

У практиці фотографа нерідко виникають ситуації, коли світла занадто багато, і лише застосування світлофільтру Marumi DHG Vari. ND2-ND400 дозволяє досягти бажаного образотворчого ефекту, що практично не досягається за допомогою комп'ютера. Фільтр скорочує кількість світла, що надходить до матриці. Це дає можливість ширше відкривати діафрагму та використовувати ширший діапазон витримок. Незамінні такі фільтри при пейзажній зйомці - морського прибою, водоспадів, гірських річок та інших сцен, де необхідно підкреслити тривалість моменту при цьому не пере експонувати добре освітлені області кадру.

Світлофільтри Marumi DHG Vari. ND2-ND400 має унікальну конструкцію, завдяки якій може змінювати свою густину в діапазоні від ND2 до ND400. Достатньо вибрати композицію, і навести різкість при найбільш «яскравому» положенні фільтра, а потім просто повертаючи зовнішнє кільце оправи встановити необхідний рівень щільності – і Ви зможете з легкістю вирішити найскладніші творчі завдання.
Світлофільтри Marumi DHG Vari. ND2-ND400 виготовлений за найвищими стандартами якості. Цей світлофільтр має двостороннє просвітлення, ідеальне чорніння оправи, розроблене спеціально для серії DHG.
Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
 
 
 


 

Marumi 72mm DHG Vari. ND2-ND400 - в онлайн-маркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Фільтри А також інші фотоаксесуари Не покидаючи вдома, зайдіть до нас в інтернет магазин АВС Фото. Розгляньте асортимент та виберіть Фільтр за гарною ціною? Щоб легше було підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Marumi і перед вами будуть усі Фільтри Marumi. У нас ви зможете швидко вибрати потрібну фототехніку. Можна не думати про якість товарів. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, створені світовими виробниками, наприклад Heliopan. Якщо з'явилися при підборі Marumi 72mm DHG Vari. ND2-ND400 Запитайте нашого менеджера. Надсилання проводиться в Житомирі в потрібні терміни.

 
Виробник Марумі
Діаметр
72
Тип
ND2-ND400