Think Tank Speed Belt V3.0 M-L

Код товару: С000009304
Фото: Think Tank Speed Belt V3.0 M-L

Нема в наявності

Ціна: 1 129 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Ремень на пояс Think Tank Pro Speed Belt V3.0 M-L – это основа для организации системы разгрузки. Позволяет репортажному фотографу разложить тушки, объективы, вспышки по индивидуальным чехлам Think Tank серий Lens Changer, Lens Case Duo, JJC DLP и другим. Подойдет для талии объемом 81 - 106 см.

Внутренняя часть ремня подбита мягким, износостойким нейлоном и снабжена подкладкой для комфортного длительного ношения. Это также позволяет свободно передвигать по ремню чехлы с оборудованием.

В ремне Think Tank Pro Speed Belt V3.0 M-L используются специальные регулировочные пряжки. Они позволяют быстро отрегулировать ремень под индивидуальный объем, спрятать хлястики и не позволяют ему вытягиваться под значительной нагрузкой.

Ремень Think Tank Pro Speed Belt V3.0 M-L совместим подтяжками Pixel Racing Harness.

Think Tank Speed Belt V3.0 M-L - в онлайн-маркеті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно підібрати Ремені для фотоапаратів А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нашого онлайн-каталог АВС Фото. Розгляньте пропозиції та підберіть Ремінь на вигідних умовах. Щоб легко було підібрати Ремінь, Скористайтеся нашою навігацією. Введіть: Think Tank І Ви побачите перелік з Ремені для фотоапаратів Think Tank. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість деталей можна не хвилюватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад JJC. Якщо з'явилися при виборі Think Tank Speed Belt V3.0 M-L Питання можна прояснити у наших фахівців. Замовлені фотоаксесуари можна отримати в Рівному в швидкі терміни.

Подходит для Совместим с чехлами для объективов Think Tank Lens Changer, Think Tank Lens Case Duo и другими
Материалы Нейлон, вспененный полиэтилен, нити трехслойного плетения.
Размеры Для талии объемом 81 - 106 см
Цвет Черный
Страна производства Вьетнам
Страна регистрации бренда США
Вес 250 г