Marumi 55mm DHG ND32

Код товару: С000008708
Фото: Marumi 55mm DHG ND32

У наявності

Ціна: 1 114 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Фільтр нейтральної щільності Marumi DHG ND32 допомагає контролювати кількість світла та встановлювати необхідну витримку під час зйомки.
Це дозволяє запобігати виникненню пересвічених ділянок на знімках та відкриває творчі можливості для зйомки рухомих об'єктів та води.
При зйомці вдень, на тривалих витримках із застосуванням світлофільтру Marumi DHG ND32 нерухомі об'єкти залишаються різкими, а рухомі – розмитими. Прекрасний результат виходить при зйомці водоспадів та швидких гірських річок.
У практиці фотографа нерідко виникають ситуації, коли світла занадто багато, і лише застосування світлофільтру Marumi DHG ND32 дозволяє досягти бажаного образотворчого ефекту, наприклад, зйомка на максимально відкритій діафрагмі з мінімальною глибиною різкості та розмиванням заднього плану.
Фільтри серії DHG виконані з двостороннім антивідблиском мультипросвітленням в тонкій матовій оправі.
Світлофільтри виготовлені із надтонкого та міцного оптичного скла, закріпленого через герметичну прокладку, тонка оправа дозволяє використовувати понад ширококутні об'єктиви.
Оправа світлофільтра покрита спеціальним нітридним чорнінням, що зводить до нуля будь-які внутрішні переображення.
Різьблення світлофільтрів серії DHG має тефлонове покриття.

Серії DHG ND 8, 16, 32 та 64 дозволяють встановлювати більш тривалу витримку за тих самих умов освітлення.
Число ступенів діафрагми (f-stop) для фільтрів серії DHG ND наступне:
DHG ND8 - 3 ступені діафрагми;
DHG ND16 - 4 ступені діафрагми;
DHG ND32 - 5 ступенів діафрагми;
DHG ND64 - 6 ступенів діафрагми;

 
Виробництво світлофільтрів Marumi здійснюється в Японії.
 
 
 

Marumi 55mm DHG ND32 - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново необхідно знайти Фільтри та інші елементи фототехніки не покидаючи житла, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto. Виберіть із каталогу Фільтр З вигодами? Щоб не витрачати час на вибір Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Marumi і перед вами будуть усі Фільтри Marumi. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Не варто сумніватися як товари. Вироби, які можна придбати у нас, створені відомими виробниками, наприклад Schneider B+W. Виникли при підборі Marumi 55mm DHG ND32 Питання можна задати нашим фахівцям. Посилання прийде в Ужгород у мінімальні терміни.

Розмір
55 мм
Тип світлофільтру
Нейтрально-сірий
Країна виробник
Японія