Marumi 55mm DHG ND16

Код товару: С000008704
Фото: Marumi 55mm DHG ND16

У наявності

Ціна: 1 103 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Фільтр нейтральної щільності Marumi DHG ND16 55 mm допомагає контролювати кількість світла та встановлювати необхідну витримку під час зйомки. Це дозволяє запобігати виникненню пересвічених ділянок на знімках та відкриває творчі можливості для зйомки рухомих об'єктів та води.
 
При зйомці вдень, на тривалих витримках із застосуванням світлофільтру Marumi DHG ND16 нерухомі об'єкти залишаються різкими, а рухомі – розмитими. Прекрасний результат виходить при зйомці водоспадів та швидких гірських річок.
 
У практиці фотографа нерідко виникають ситуації, коли світла занадто багато, і лише застосування світлофільтру Marumi DHG ND16 55 mm дозволяє досягти бажаного образотворчого ефекту, наприклад, зйомка на максимально відкритій діафрагмі з мінімальною глибиною різкості та розмиванням заднього плану.
 
Фільтри серії DHG виконані з двостороннім антивідблиском мультипросвітленням в тонкій матовій оправі. світлофільтри виготовлені із надтонкого та міцного оптичного скла, закріпленого через герметичну прокладку, тонка оправа дозволяє використовувати понад ширококутні об'єктиви.
 
Оправа світлофільтра покрита спеціальним нітридним чорнінням, що зводить до нуля будь-які внутрішні переображення. Різьблення світлофільтрів серії DHG має тефлонове покриття.
 
Серії DHG ND16 дозволяють встановлювати більш тривалу витримку за тих самих умов освітлення. Число ступенів діафрагми (f-stop) для фільтрів серії DHG ND16 - 4 ступені діафрагми
 
Виробництво світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
 
 
 

Marumi 55mm DHG ND16 - в онлайн-маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Фільтри А також інші фототовари Не підводячись з дивана, зайдіть до нас в інтернет магазин abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Фільтр за доступною ціною. Щоб легше було підібрати Фільтр, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Marumi і Вам будуть показані всі Фільтри Marumi. У нас підібрати фототехніку найпростіше. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад Hoya. Якщо виникли під час підбору Marumi 55mm DHG ND16 Запитайте наших професійних менеджерів. Посилання прийде в Чернігові у стислі строки.

 
Виробник
Марумі
Діаметр різьблення
55 мм
Тип фільтра
Нейтрально-сірий