Marumi 72mm Circular-POL WPC

Код товару: С000008107
Фото: Marumi 72mm Circular-POL WPC

У наявності

Ціна: 995 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Marumi Circular PL WPC є одним із найпопулярніших фільтрів. Це його універсальністю. Світлофільтр Marumi Circular PL WPC застосовується для зйомки пейзажів, архітектури, лісових та водних масивів, водоспадів та навіть макрозйомки.
Світлофільтр Marumi Circular PL WPC перетворює поляризоване світло, що утворюється в результаті відбиття від будь-яких неметалічних поверхонь, при цьому насичуючи кольори та підвищуючи контраст зображення, не порушуючи кольору. Світлофільтр Marumi Circular PL WPC допоможе зробити темнішим колір неба, виділивши при цьому білі хмари, усунути небажані відображення та відблиски з поверхні води роблячи її більш опрацьованою. Світлофільтр Marumi Circular PL WPC також збільшує контрастність пейзажу за наявності атмосферного серпанку.
Світлофільтр Marumi Circular PL WPC має вологозахисне просвітлене покриття, міцніше в порівнянні зі «звичайним» багатошаровим просвітленням, завдяки якому краплі води не затримуються на поверхні фільтра та стікають. З фільтрів WPC будь-яке забруднення легко видаляється за допомогою серветки.
Не слід забувати, що використання будь-якого поляризаційного світлофільтра потребує збільшення експозиції в 2 рази.
Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
 

Marumi 72mm Circular-POL WPC - на сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Фільтри А також інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, відвідайте наш інтернет магазин abcphoto.com.ua. Виберіть із запропонованих варіантів Фільтр за бюджетною ціною? Щоб швидко підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою. Введіть: Marumi і перед вами з'явиться все Фільтри Marumi. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. Як і надійність товарів не варто сумніватися. Всі фотототовари, які є у нас, виробляють відомі компанії, наприклад RODENSTOCK. Виникли при покупці Marumi 72mm Circular-POL WPC Питання можна прояснити у наших фахівців. Посилання прийде в Каменському в швидкі терміни.