Blackmagic Video Assist 7 3G

Код товару: С000010189
Фото: Blackmagic Video Assist 7 3G

Нема в наявності

Ціна: 32 566 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

  

 

Blackmagic Design Video Assist 7 3G – це портативний монітор, контролер мовного сигналу, рекордер відео та видошукач для відеокамери в одному корпусі!  У невеликому пристрої для моніторингу та запису відео є такі інновації, як 4 вбудовані осцилографи, покращені функції фокусування, індикація Таллі та вбудовані 3D LUT. Відеомонітор рекордер оснащений 5-дюймовим LCD дисплеєм та працює з відео в інтерфейсах 3G‑SDI/HDMI та у форматах до 1080p60. Ця модель включає одноканальний рекордер відео на SD карту в кодеку ProRes. Інші функції включають фокус пікінг, зебра та помилкові кольори, WFM, вектороскоп, гістограма та RGB плюс 3D LUT.
 
Накамерний Blackmagic Video Assist 7 настільки універсальний, що його можна використовувати для сотень завдань! Додайте його на свою камеру, щоб отримати видошукач з великим екраном із сучасними кодеками запису. Цей монітор рекордер також є дуже зручним портативним осцилографом, який може тестувати відеообладнання під час трансляції та прямого ефіру, щоб контролювати, що рівень відеотрансляції відповідає заданим налаштуванням і все обладнання працює правильно. Якщо справа стосується живого виробництва відео, то камерний відеомонітор Blackmagic Video Assist за функціями схожий на модель HyperDeck з великим екраном, тому його можна задіяти як записуючий пристрій для майстерингу або як програвач кліпів для вставки оголошення або промо в прямі ефіри. Ви можете навіть використовувати його як ISO рекордер з кожною камерою!
 
Відеорекордер монітор Video Assist 7 3G  також є відмінним рішенням для професійних відеокамер, тому що він здатний оновлювати старі камери мовлення до сучасних форматів відеофайлів, що використовуються в новітньому програмах для редагування. Ви отримуєте підтримку для всього редагування програмного забезпечення, яке можна записувати в Apple ProRes і Avid DNx. Ви навіть можете записувати Blackmagic RAW на відеообладнанні, де підтримується такий формат. Завдяки входам HDMI і SDI цей компактний монітор рекордер підключається до споживчої камери, камери мовлення і навіть до дзеркальних фотоапаратів.
 
Монітор рекордер Video Assist  неймовірно легко кадрує зображення та точно фокусується. Сенсорний екран відображає важливу інформацію під час зйомки, включаючи тайм-код, керування переміщенням, вимірником звуку та гістограма для експозиції. Ви також можете налаштувати РК-дисплей монітора для додавання або видалення накладень, таких як поточне ім'я файлу, посилення фокусу, зебра, помилковий колір, напрямні кадру, 3D LUT та багато іншого. Підтримка 3D LUT дозволяє контролювати знімки з бажаним кольором та зовнішнім виглядом, плюс ви навіть можете «запекти» LUT, якщо хочете записати його у файл. Якщо ви використовуєте Blackmagic RAW, 3D LUT додається тільки в метадані, тому його можна вимкнути при постобробці.
 
Для запису та зберігання відеокамерний  монітор рекордер  Blackmagic  Video Assis  7  3G  використовує доступні карти SD. Файли досить малі, щоб забезпечити можливість тривалого запису на них або більш швидких карток UHS-II. Такі цифрові носії ідеально підходять для запису прямих відеотрансляцій, тому що вони високошвидкісні за досить малих розмірів.
 

Blackmagic Video Assist 7 3G - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Відеомонітори, рекордери та інші елементи фототехніки не виходячи з дому, зверніться до нас віртуальний магазин АВС Фото. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Відеомонітор, рекордер на кращих умовах. Щоб правильно вибрати Відеомонітор, рекордер, за допомогою фільтрів. Введіть: Blackmagic І Ви побачите перелік з Відеомонітори, рекордери Blackmagic. У нас ви швидко знайдете потрібні фотоаксессуари. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фототовари з каталогу створені відомими фірмами, наприклад Lilliput. Якщо виникли під час підбору Blackmagic Video Assist 7 3G Питання можна задати нашим фахівцям. Замовлення заберіть у Хмельницькому своєчасно.

 

Тип пристрою
Монітор-рекордер
Діагональ екрану
7"
Роздільна здатність екрану
1920 x 1200
Щільність пікселів
323 ppi
Співвідношення сторін
16:9
Максимальна яскравість
310 кд/м2
Кути огляду
по горизонталі: 135 °
Підтримка діаграм
Форма хвилі
RGB-дисплей
Вектороскоп
Гістограма
Підтримувані кодеки
ProRes 422 HQ, 422, LT, Proxy 10-Bit 4:2:2
DNxHD 220x, 145, 45, 220x MXF, 145 MXF,
45 MXF 10-Bit 4:2:2
Інтерфейси (Роз'єми)
1 х HDMI (типу A) вхід
1 х BNC (3G-SDI/HD-SDI/SD-SDI) вхід
1 х HDMI (типу A) вихід
1 х BNC (3G-SDI/HD-SDI/SD-SDI) вихід
2 х Mini-XLR входу
1 x 3,5 мм вихід для навушників
1 х USB Type-C
1 x Barrel вхід
1 х LANC (2,5 мм) вхід
2 x SD лота для карт пам'яті
Тип носія
SDXC (UHS-I)
Сумісність із ОС
Windows 8.1 та 10
Mac 10.14 Mojave
Mac 10.15 
живлення
від блока живлення 12V 
від 2x акумуляторів Sony NP-F
Комплектація
монітор-рекордер 
універсальний блок живлення
Розміри
19.3 x 13 x 3.7 см
Вага
825 г