Boya HM2

Код товару: С000010790
Фото: Boya HM2

У наявності

Ціна: 4 494 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Boya HM2 – кардіоїдний ручний мікрофон, спеціально розроблений для мобільних пристроїв. З аудіокабелями USB Тип-C, USB-A і Lightning, що входять до комплекту, він сумісний з більшістю, смартфонів і планшетів на iOS, Android, Windows ПК і Mac і т.д.
 
 
Завдяки кардіоїдній діаграмі спрямованості він забезпечує фокусування на звуку перед мікрофоном, що ефективно знижує небажаний шум фону. Регулятор підсилення мікрофона та навушників дозволяє користувачам регулювати гучність як на навушниках, так і на мікрофоні, щоб отримати найкращу якість запису залежно від робочих умов.
 
 
  
 
Міні-штатив, що йдуть в комплекті, і різьбове кріплення 3/8” на 5/8” дозволять користувачам робити різного роду записи на столі, такі як відеоблог, пряма трансляція та запис музики, або мікрофон можна встановити на будь-яку професійну мікрофонну стійку з 3/ 8" або 5/8" різьбленням "тато", і він буде ідеальний для запису виступів наживо, мови та студійного запису і т.д.
 
 
 
У нижній частині мікрофона знаходиться роз'єм USB Тип-C, який дозволить використовувати BY-HM2 з різними пристроями через різні кабелі, а також вбудований 3,5 мм вихід для навушників, який дозволить здійснювати моніторинг звуку без затримок. Щоб захистити кабель для навушників та аудіокабелі під час роботи у складних умовах, у комплект включено дуже ефективну захисну насадку для захисту кабелів від пошкоджень.
У комплект входить:
  • BY-HM2 мікрофон
  • USB-кабель Тип-С/Lightning
  • Кабель USB Тип-С/USB-A
  • КабельUSB Тип-С
  • Мікрофонний міні-штатив
  • Різьбове кріплення 3/8” на 5/8”
  • Захисна насадка
  • Посібник користувача

 

 

Boya HM2 - на сайті інтернет-магазину АВС Фото. Якщо терміново потрібно вибрати Мікрофони або інші фототовари не покидаючи будинок, відвідайте наш віртуальний магазин abcphoto.com.ua. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Мікрофон зі знижками? Щоб точно підібрати Мікрофон, скористайтеся зручною системою. Введіть: Boya і Вам будуть запропоновані різні Мікрофони Boya. Як бачите, вибір максимально спрощений. Як товари можна бути впевненими. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими фірмами, наприклад Rode. З'явилися під час підбору Boya HM2 Запитайте нашого кваліфікованого персоналу. Посилку отримаєте Костянтинівці в швидкі терміни.

 

Тип: Конденсаторний
Діаграма спрямованості: Кардіоїдна
Частотна характеристика: 20 - 20 000 Гц
Чутливість: -40±3дБ (0дБ=1В/Па@1КГц)
Співвідношення сигнал/шум: 85дБ
Аудіороз'єм: Тип-С
Вихід для навушників: 3,5мм TRS
АЦП: 16біт/24біт
Частота дискретизації: 44,1 КГц, 48 КГц, 96 КГц
Вимоги до живлення: iOS, Android мобільні пристрої та ПК
Розмір: Φ50*225мм
Кабелі в комплекті: USB Тип-С/USB-A
USB Тип-С/Lightning
USB Тип-С/USB Тип-С
Довжина кабелю: 1,2м
Конструкція: Цинковий сплав
Вага: 345г
Температурні умови для роботи: -10 ° C до 55 ° C