Boya HM2

Код товару: С000010790
Фото: Boya HM2

У наявності

Ціна: 4 259 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Boya HM2 – кардіоїдний ручний мікрофон, спеціально розроблений для мобільних пристроїв. З аудіокабелями USB Тип-C, USB-A і Lightning, що входять до комплекту, він сумісний з більшістю, смартфонів і планшетів на iOS, Android, Windows ПК і Mac і т.д.
 
 
Завдяки кардіоїдній діаграмі спрямованості він забезпечує фокусування на звуку перед мікрофоном, що ефективно знижує небажаний шум фону. Регулятор підсилення мікрофона та навушників дозволяє користувачам регулювати гучність як на навушниках, так і на мікрофоні, щоб отримати найкращу якість запису залежно від робочих умов.
 
 
  
 
Міні-штатив, що йдуть в комплекті, і різьбове кріплення 3/8” на 5/8” дозволять користувачам робити різного роду записи на столі, такі як відеоблог, пряма трансляція та запис музики, або мікрофон можна встановити на будь-яку професійну мікрофонну стійку з 3/ 8" або 5/8" різьбленням "тато", і він буде ідеальний для запису виступів наживо, мови та студійного запису і т.д.
 
 
 
У нижній частині мікрофона знаходиться роз'єм USB Тип-C, який дозволить використовувати BY-HM2 з різними пристроями через різні кабелі, а також вбудований 3,5 мм вихід для навушників, який дозволить здійснювати моніторинг звуку без затримок. Щоб захистити кабель для навушників та аудіокабелі під час роботи у складних умовах, у комплект включено дуже ефективну захисну насадку для захисту кабелів від пошкоджень.
У комплект входить:
  • BY-HM2 мікрофон
  • USB-кабель Тип-С/Lightning
  • Кабель USB Тип-С/USB-A
  • КабельUSB Тип-С
  • Мікрофонний міні-штатив
  • Різьбове кріплення 3/8” на 5/8”
  • Захисна насадка
  • Посібник користувача

 

 

Boya HM2 - на сайті магазину abcphoto. Якщо терміново потрібно знайти Мікрофони або інші фотоаксесуари не виходячи з дому, зверніться до нашого електронний маркет abcphoto.com.ua. Вам слід розглянути варіанти та вибрати Мікрофон за економною ціною? Щоб правильно вибрати Мікрофон, Скористайтеся навігацією. Введіть: Boya і перед вами з'явиться Мікрофони Boya. У нас ви швидко підберете потрібні фототовари. За якість товарів можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, випускають відомі виробники, наприклад Rode. Якщо з'явилися при підборі Boya HM2 Запитайте наших професіоналів. Надсилання проводиться в Харкові у мінімальні терміни.

 

Тип: Конденсаторний
Діаграма спрямованості: Кардіоїдна
Частотна характеристика: 20 - 20 000 Гц
Чутливість: -40±3дБ (0дБ=1В/Па@1КГц)
Співвідношення сигнал/шум: 85дБ
Аудіороз'єм: Тип-С
Вихід для навушників: 3,5мм TRS
АЦП: 16біт/24біт
Частота дискретизації: 44,1 КГц, 48 КГц, 96 КГц
Вимоги до живлення: iOS, Android мобільні пристрої та ПК
Розмір: Φ50*225мм
Кабелі в комплекті: USB Тип-С/USB-A
USB Тип-С/Lightning
USB Тип-С/USB Тип-С
Довжина кабелю: 1,2м
Конструкція: Цинковий сплав
Вага: 345г
Температурні умови для роботи: -10 ° C до 55 ° C