Zhiyun Стедікам WEEBILL-S (Image Transimission Pro Kit)

Код товару: С000010961
Фото: Zhiyun Стедікам WEEBILL-S (Image Transimission Pro Kit)

Нема в наявності

Ціна: 19 504 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 
Стедікам Zhiyun Weebill-S – просте та ефективне рішення для стабілізації дзеркальних та бездзеркальних камер з об'єктивами. Полегшений корпус та потужні мотори гармонійно доповнені інтелектуальною системою ViaTouch 2.0 та модулем передачі HD-зображення з неймовірно низькою затримкою, що дозволяє перейти на принципово новий рівень відеозйомки.  
 
ViaTouch 2.0 – те, чого не вистачало для ідеальної зйомки
Уявіть собі ситуацію, коли ваш смартфон виступає у ролі професійного монітора та багатофункціонального пульта управління. Система ViaTouch 2.0 надає таку можливість. Завдяки  ViaTouch 2.0 оператор може підключити стабілізатор до камери та смартфону, куди передаватиметься зображення в HD-якості. До того ж система дозволяє налаштовувати швидкість стеження, діафрагму, ISO, швидкість затвора і т.д.
 
 
Компактний та продуктивний
Корпус Weebill-S має продуманий дизайн і порівняно невеликі розміри. Це дозволяє максимально спростити процес зйомки. Навіть із встановленим повним комплектом системи передачі зображення TransMount (передавач та ресивер) пристрій не займе багато місця та забезпечить легкість роботи.
 
Модуль передачі зображення
Weebill-S підтримує оновлений модуль передачі зображення TransMount, що зручно кріпиться під швидкознімним майданчиком камери. Пристрій забезпечує високоякісну передачу відео 1080P 30 кадрів/с на відстань до 100 метрів. До того ж, модуль оснащений функціями: LUT, псевдоцвіт, підсвічування фокусу та зебра. З його допомогою можна вести прямі трансляції із застосуванням стабілізатора.
 
 
При використанні ресивера та передавача зображення ви можете підключити до стабілізатора до трьох пристроїв, включаючи не лише смартфони та планшети, а й професійні монітори.
 
SmartFollow 2.0
SmartFollow 2.0 дозволяє точно утримувати потрібний об'єкт у кадрі. Для цього навіть не потрібно підключати смартфон до стабілізатора. Достатньо навести рамку на OLED-екрані на потрібний об'єкт і стабілізатор автоматично почне стеження за об'єктом. SmartFollow 2.0 – швидкий та простий інструмент під час зйомки. Працює лише в парі із модулем передачі зображення TransMount.
 
Зручний пульт керування
Пульт дистанційного керування Weebill-S оснащений вбудованим модулем датчика руху та дозволяє точно керувати рухом стабілізатора, а також змінювати налаштування параметрів. Пристрій працює тільки з модулем передачі зображення TransMount
 
Налаштування в кілька кліків
Завдяки інформативному та зручному OLED-дисплею та кнопкам на ручці стабілізатора тепер можливо швидко та зручно налаштовувати всі важливі параметри для зйомки: зусилля мотора, швидкість стеження, плавність, мертву зону, кнопки та інші.
 
 
Легке встановлення камери
Спеціальний швидкознімний майданчик Manfrotto/Arca-Swiss дозволяє швидко встановлювати та знімати обладнання без повторного балансування.
 
Фокус насамперед
Стабілізатор Weebill-S підтримує як цифрове, так і ручне фокусування зображення. Масштабувати кадр можна за допомогою зручного колеса керування на ручці стабілізатора. Більше того, ці функції можна легко і точно налаштувати незалежно від камери та об'єктива, що використовується. Для цього достатньо кабелю та сервоприводу.
 
Робота нон-стоп
Стабілізатор оснащений потужною батареєю, якої вистачить приблизно на 14 годин роботи. Більше того, під час зйомки камеру можна також підключити до батареї стабілізатора для її підзарядки.
 
 
 
 
 

Zhiyun Стедікам WEEBILL-S (Image Transimission Pro Kit) - на надійному сайті АВС Фото. Якщо терміново потрібно замовити Системи стабілізації камери А також інші елементи фототехніки Не виходячи з дому, зайдіть до нас в електронний каталог abcphoto. Вам потрібно розглянути пропозиції та підібрати Система стабілізації за вигідною ціною? Щоб простіше було підібрати Система стабілізації, за допомогою навігації. Введіть: Zhiyun і Вам будуть показані всі Системи стабілізації камери Zhiyun. У нас вибрати фототовари найпростіше. За якість запчастин можна не переживати. Всі фототовари, представлені у нас, випускають відомі виробники, наприклад Zhiyun. З'явилися під час замовлення Zhiyun Стедікам WEEBILL-S (Image Transimission Pro Kit) Питання можна поставити нашому фахівцю. Товар можна отримати в Броварах максимально швидко.

ЗАГАЛЬНІ
  • Час роботи до (14 годин)
  • Діапазон робочих температур від (-10 ° C до 45 ° C)
  • Стабілізація (По трьох осях)
АКУМУЛЯТОР
  • Місткість батареї (2600 мАг)
ГАБАРИТИ
  • Маса (0.926 кг)
  • Розміри (30 x 19 x 14 см)