Boya WMic5-M1

Код товару: С000011390
Фото: Boya WMic5-M1

У наявності

Ціна: 4 378 грн

Гарантія

12 місяців від виробника


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Двоканальний бездротовий мікрофон 2,4 ГГц
BOYA WMic5-M1 — це двоканальна бездротова мікрофонна система 2,4 ГГц із Hi-Fi та обробкою та передачею звуку з низьким рівнем шуму для захоплення та передачі чистого, чистого звуку. Мікрофон сумісний з цифровими дзеркальними фотоапаратами, відеокамерами та смартфонами. Ідеально підходить для інтерв’ю з двома особами, прямих трансляцій, трансляцій, відеоблогів і YouTube.
 
Передача стабільного сигналу на 60 м
Бездротова мікрофонна система WMic5 використовує передову технологію бездротової передачі сигналу з адаптивним стрибком частоти (AFH), яка автоматично запобігає перешкодам іншим сигналам і забезпечує стабільну передачу сигналу в межах 60 метрів (без перешкод).
 
HD OLED-дисплей на приймачі
Приймач має OLED-дисплей високої чіткості, ви можете перевірити стан сполучення, рівень заряду акумулятора, рівень аудіовходу, режим виведення, гучність та іншу інформацію на екрані, щоб ви могли краще зрозуміти робочий стан мікрофон у будь-який час.
 
Моніторинг у реальному часі та перемикач моно-стерео
Приймач має 3,5-мм роз’єм для монітору для навушників для моніторингу в реальному часі для забезпечення плавного запису. Ви можете перейти на сторінку меню, щоб перемикатися між стерео/моно, щоб задовольнити потреби запису в різних випадках і полегшити постредагування
 
Ультракомпактний дизайн та довгий час роботи
Передавач і приймач надкомпактні, легкі та портативні, їх можна легко закріпити на нашийнику або покласти в кишеню. Час роботи передавача становить 10 годин, а час роботи приймача - до 20 годин, що може задовольнити ваші довгострокові потреби в записі
 
Комплектація Boya WMic5-M1
1x передавач WMic5-TX
1x приймач WMic5-RX
2x USB-C зарядний кабель
1x хутряний вітрозахист
1× 3,5 мм вихідний кабель TRS – TRS для камер
1×3,5 мм вихідний кабель TRS – TRRS для смартфонів
 
 
 

Boya WMic5-M1 - у віртуальному маркеті АВС Фото. Якщо терміново потрібно знайти Мікрофони або інші фотоаксесуари не встаючи з дивана, зайдіть у наш електронний маркет АВС Фото. Виберіть із асортименту Мікрофон З вигодами? Щоб запросто підібрати Мікрофон, за допомогою фільтрів. Введіть: Boya і Ви побачите, які доступні для замовлення Мікрофони Boya. У нас ви легко знайдете необхідні фототовари. Як товари ніяких сумнівів бути не може. Вся фототехніка, яку можна купити у нас, виробляють відомі фірми, наприклад Godox. З'явилися під час підбору Boya WMic5-M1 Запитайте наших фахівців у режимі онлайн. Надсилання проводиться в Дніпрі у мінімальні терміни.

Виробник Boya
Діаграма направленості кругова
Призначення Мікрофон петличний
Живлення Вбудована батарея або USB-C
Підключення mini-jack 3.5mm 3-pin TRS, mini-jack 3.5mm 4-pin TRRS
Тип Радіосистема
Частотні характеристики (Гц) 50 Гц - 18 кГц
Чутливість -39 дБ