Marumi DHG Super UV Lens Protect 67mm

Код товару: С000011709
Фото: Marumi DHG Super UV Lens Protect 67mm

У наявності

Ціна: 1 751 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

     

 

Світлофільтр Marumi DHG Super UV + Lens protect відноситься до нового покоління HIGH-TECH світлофільтрів для цифрової фототехніки.
 
Розсіювання в атмосфері ультрафіолетового випромінювання може призводити до різних дефектів зображення, в тому числі до появи димки при зйомці віддалених об'єктів і зниження різкості знімка.
 
Світлофільтри Marumi DHG Super UV + Lens protect мають спеціальне двостороннє просвітлення, повністю усуває ультрафіолетові промені з довжиною хвилі 390 Нм і менше, дозволяючи отримати чітке і контрастне зображення, ідентичне тому, яке бачить людське око.
 
Втрати світла відбитого від поверхні світлофільтру складають менше 0,5% - такі показники роблять світлофільтр Marumi DHG Super UV + Lens protect незамінним для цифрової фотографії.
 
Просвітлення DHG Super має дуже міцний зовнішній захисний шар, який захищає фільтр від подряпин, а також володіє водо- і брудовідштовхуючими ефектом. Будь-які забруднення на світлофільтрі Marumi DHG Super UV + Lens protect легко видаляються за допомогою серветки.
 
Світлофільтри Marumi DHG Super UV + Lens protect виготовлені з надтонкого і міцного оптичного скла, закріпленого через герметичну прокладку, тонка оправа дозволяє використовувати надширококутним об'єктиви. Оправа і торцева частина світлофільтру покриті спеціальним нітрідним чорнінням, яке усуває будь-які внутрішні переотражения.
 
Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється в Японії.
 
 
 

Marumi DHG Super UV Lens Protect 67mm - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно придбати Фільтри або інші фототовари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш електронний маркет abcphoto.com.ua. З асортименту підберіть Фільтр за собівартістю. Щоб легше було підібрати Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Marumi і перед вами будуть Фільтри Marumi. У нас найпростіша і найзручніша система підбору фотоакссесуарів. Як товари можна бути впевненими. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, виробляють відомі компанії, наприклад RODENSTOCK. З'явилися під час замовлення Marumi DHG Super UV Lens Protect 67mm Питання можна прояснити у наших менеджерів. Фототовари можна отримати в Олександрії у стислі строки.

Тип фільтра UV
Діаметр фільтра 67 мм
Матеріал фільтра Оптичне скло
Матеріал оправи Алюміній з тефлоновим покриттям
Товщина оправи 4.2 мм
Тонка оправа Так
Покриття фільтра Двостороннє просвітлення
Гідрофобне покриття Так