Zhiyun WEEBILL 3 Combo C020127ABR1

Код товару: С000011858
Фото: Zhiyun WEEBILL 3 Combo C020127ABR1

Нема в наявності

Ціна: 19 743 грн

Гарантія

12 місяців від мережі магазинів abcphoto


Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Комбінований кардан Zhiyun Weebill 3
Zhiyun Weebill 3 - це комбінований стабілізатор, який отримав абсолютно новий дизайн SLING 2.0. Він забезпечує кращу ергономіку, має вбудований мікрофон, підсвітку та потужний акумулятор, якого вистачає на цілий день роботи. Потужний акумулятор ємністю 7800 мАг забезпечує до 21 години роботи в режимі зйомки протягом усього дня. Цей аксесуар розширить ваші можливості для зйомки, адже він динамічний, легкий і простий у використанні.
 
Сучасний дизайн SLING 2.0
Weebill 3 має новий дизайн SLING 2.0 з трьома важливими ергономічними покращеннями: L-подібною ручкою, новою підставкою для зап'ястя та зміщеною, висувною ручкою для стропи. Це означає додаткову підтримку, яка зменшує втому і дозволяє комфортно користуватися інструментом протягом тривалого часу. Переміщення рукоятки до нижньої частини карданного шарніра забезпечує кращу стабільність і запобігає вібрації під час зйомки під низькими кутами.
 
Додаткові функції
Вбудований мікрофон та підсвічування з яскравістю 1000 люмен забезпечують швидке та ефективне налаштування та зйомку. Ці зручні, високоякісні додаткові аксесуари звільнять вас від клопоту з додатковими кабелями та ваги додаткових аксесуарів.
 
Мікрофон дозволяє записувати з кардіоїдним переднім фокусом і шумозаглушенням. Яскраве підсвічування з регульованою колірною температурою в діапазоні 2600-5400K. Це дозволяє налаштувати пристрій відповідно до ваших потреб.
 
До комплекту входить:
карданний шарнір WEEBILL 3
штатив CR120
Швидкознімна пластина (двошарова швидкознімна)
Підставка для об'єктива
Заповнюючий світлофільтр
Зарядний кабель USB
Аудіокабель 2,5 мм на 3,5 мм
Аудіокабель 2,5 мм на 2,5 мм
Кабель керування Sony LN-UCUS-A03
Кабель керування для камер Canon LN-MBUC-A02
Кабель керування для камер Canon LN-NBUC-A01
Кабель керування Panasonic LN-UC-A02
Рюкзак
Підставка для зап'ястя
Висувна ручка
Посібник із швидкого запуску.
 
 
 
 
 
 

Zhiyun WEEBILL 3 Combo C020127ABR1 - в онлайн-каталозі abcphoto. Якщо потрібно купити Системи стабілізації камери А також інші фотоаксесуари не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-маркет abcphoto. Розгляньте асортимент та підберіть Система стабілізації З вигодами? Щоб правильно підібрати Система стабілізації, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Zhiyun і Ви побачите доступні для замовлення Системи стабілізації камери Zhiyun. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фототовари, які можна купити у нас, створені найкращими світовими виробниками, наприклад Zhiyun. Якщо виникли під час вибору Zhiyun WEEBILL 3 Combo C020127ABR1 Запитайте наших професіоналів. Транспортуємо продукцію в Нікополі у мінімальні терміни.

Призначення Камера
Діапазон стабілізації Кут панорамування 360°; кут нахилу до 310°; кут нахилу 340°
Кріплення Швидкознімна пластина
Час роботи До 21 години
Акумулятор Акумуляторна батарея 7800 мАг
Додаткова інформація Вбудована лампа; Панель управління; Блок живлення; Вбудований мікрофон
Колір Чорний
Вага 1,1 кг
Версія Combo