Marumi DHG Lens Protect 82mm

Код товару: С000012132
Фото: Marumi DHG Lens Protect 82mm

Нема в наявності

Ціна: 1 544 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Marumi DHG Lens Protect відноситься до останнього покоління висококласних захисних світлофільтрів для цифрової фототехніки. Світлофільтри Marumi DHG Lens Protect мають спеціальне двостороннє просвітлення, що усуває ультрафіолетові промені, та покращує при цьому якість зображення. Також світлофільтри Marumi DHG Lens Protect відсікають інфрачервоні промені шкідливі для матриці цифрової камери, значно продовжуючи термін її служби.
Світлофільтри Marumi DHG Lens Protect виготовлені із надтонкого та міцного оптичного скла, закріпленого через герметичну прокладку, тонка оправа дозволяє використовувати понад ширококутні об'єктиви. Оправа світлофільтра покрита спеціальним нітридним чорнінням, що зводить до нуля будь-які внутрішні переображення. Різьблення світлофільтрів серії DHG має тефлонове покриття. Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.
Світлофільтр Marumi DHG Lens Protect підійде для захисту дорогої цифрової фототехніки.

Marumi DHG Lens Protect 82mm - на кращому сайті abcphoto.com.ua. Якщо потрібно купити Фільтри А також інші фототовари не виходячи з дому, зверніться до нас онлайн-маркет abcphoto. Розгляньте пропозиції та підберіть Фільтр за бюджетною ціною? Щоб правильно підібрати Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Marumi і перед вами будуть усі Фільтри Marumi. У нас підібрати фототехніку найпростіше. За якість запчастин можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна замовити у нас, створені відомими компаніями, наприклад Nikon. Виникли при виборі Marumi DHG Lens Protect 82mm Питання можна уточнити у наших менеджерів. Товари заберіть в Полтаві в необхідні терміни.