Godox MTH03 тримач смартфона металевий

Код товару: С000012319
Фото: Godox MTH03 тримач смартфона металевий

У наявності

Ціна: 798 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Швидко та легко прикріпіть свій смартфон до штатива за допомогою металевого кріплення для смартфона Godox MTH03.
 
На відміну від інших кріплень, які пружні або вимагають відгвинчування гвинта, MTH03 відкривається та закривається за допомогою простого важеля на задній панелі.
 
Затискач може закріпити будь-який телефон шириною від 6.1 до 8.4 см і має м'яку підкладку для захисту його поверхні.
 
Для більшої універсальності зйомки ви можете використовувати нижній або бічний отвір для гвинта діаметром 1/4 дюйма, щоб прикріпити затискач до штатива в альбомній або портретній орієнтації.
Також є верхній холодний черевик для встановлення додаткових аксесуарів, таких як світлодіодний освітлювач або зовнішній мікрофон.
 
 
 

Godox MTH03 тримач смартфона металевий - в електронному каталозі abcphoto.com.ua. Якщо потрібно вибрати Аксесуари для спалахів або інші фототовари не встаючи з крісла, зайдіть до нас у онлайн-каталог АВС Фото. Виберіть із пропозицій Аксесуар для спалаха зі знижками? Щоб правильно підібрати Аксесуар для спалаха, скористайтеся зручною системою фільтрів. Введіть: Godox і Вам будуть запропоновані різні Аксесуари для спалахів Godox. Як бачите, процедура підбору максимально спрощена. За якість запчастин можна не турбуватися. Вся фототехніка, яку можна замовити у нас, створені відомими виробниками, наприклад LumiQuest. Виникли при виборі Godox MTH03 тримач смартфона металевий Запитайте безкоштовно нашим фахівцям. Товари заберіть в Черкасах найшвидше.

Тип Тримач
Чохол в комплекті Ні
Комплектація Тримач, упаковка