Godox MTH03 тримач смартфона металевий

Код товару: С000012319
Фото: Godox MTH03 тримач смартфона металевий

У наявності

Ціна: 754 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

 

Швидко та легко прикріпіть свій смартфон до штатива за допомогою металевого кріплення для смартфона Godox MTH03.
 
На відміну від інших кріплень, які пружні або вимагають відгвинчування гвинта, MTH03 відкривається та закривається за допомогою простого важеля на задній панелі.
 
Затискач може закріпити будь-який телефон шириною від 6.1 до 8.4 см і має м'яку підкладку для захисту його поверхні.
 
Для більшої універсальності зйомки ви можете використовувати нижній або бічний отвір для гвинта діаметром 1/4 дюйма, щоб прикріпити затискач до штатива в альбомній або портретній орієнтації.
Також є верхній холодний черевик для встановлення додаткових аксесуарів, таких як світлодіодний освітлювач або зовнішній мікрофон.
 
 
 

Godox MTH03 тримач смартфона металевий - у перевіреному інтернет-магазині АВС Фото. Якщо потрібно замовити Аксесуари для спалахів фотоаксесуари не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-каталог abcphoto.com.ua. Розгляньте асортимент та підберіть Аксесуар для спалаха за гарною ціною? Щоб точно підібрати Аксесуар для спалаха, за допомогою наших фільтрів. Введіть: Godox і перед вами будуть усі Аксесуари для спалахів Godox. У нас вибір фотоакссесуарів максимально простий. За якість товарів можна не турбуватися. Всі фотоаксессуари, які можна придбати у нас, створені відомими фірмами, наприклад Arsenal. Якщо з'явилися при підборі Godox MTH03 тримач смартфона металевий Питання можна поставити нашому фахівцю. Замовлення заберіть у Кривому Розі найшвидше.

Тип Тримач
Чохол в комплекті Ні
Комплектація Тримач, упаковка