Marumi Close-Up S(+1,+2,+4) 77mm

Код товару: 09498
Фото: Marumi Close-Up S(+1,+2,+4) 77mm

У наявності

Ціна: 2 468 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

НАБІР КРУПНИМ ПЛАНОМ +1, +2, +4

Фільтри, що збільшують, не призначені для макрозйомки. CLOSE-UP серія фільтрів застосовується незалежно від дальності об'єкта, що наближається, в той час як лінзи для макрозйомки вимагають розташування близько до об'єкта.

Виготовляються лінзи в наборі CLOSE UP SET +1, +2, +4 з мультипросвітленням і без нього (три лінзи у шкіряному футлярі).

 

 

Marumi Close-Up S(+1,+2,+4) 77mm - в інтернет-магазині abcphoto.com.ua. Якщо терміново потрібно підібрати Фільтри або інші елементи фотототехніки не піднімайтеся з дивана, відвідайте наш онлайн-каталог АВС Фото. Виберіть із асортименту Фільтр за прийнятною ціною? Щоб швидко підібрати Фільтр, скористайтеся зручною системою пошуку. Введіть: Marumi і Вам будуть запропоновані різні Фільтри Marumi. У нас ви швидко оберете необхідні фототовари. Можна не думати про якість товарів. Всі фототовари, представлені у нас, виробляють відомі компанії, наприклад Hoya. З'явилися під час підбору Marumi Close-Up S(+1,+2,+4) 77mm Питання можна прояснити у наших фахівців. Товари отримаєте Броварах без затримок.