Marumi DHG Super Circular PL(D) 58mm

Код товару: 13010
Фото: Marumi DHG Super Circular PL(D) 58mm

Нема в наявності

Ціна: 2 262 грн

Доставка
  • Доставка по всій Україні
  • Оплата товару при отриманні
  • Можливий самовивіз

Умови доставки та оплати

Світлофільтр Marumi DHG Super Circular PL(D) відноситься до останнього покоління висококласних поляризаційних світлофільтрів для цифрової фототехніки. Світлофільтр Marumi DHG Super Circular PL(D) виготовлений за найвищими стандартами якості. Цей світлофільтр має двостороннє просвітлення, а також ідеальне нітридне чорніння оправи, розроблене спеціально для цієї серії світлофільтрів, що зводить до нуля будь-які внутрішні переображення.

Просвітлення DHG Super має дуже міцний зовнішній захисний шар, який захищає фільтр від стирання та подряпин, а також має водовідштовхуючий та грязевідштовхуючий ефект. Будь-які забруднення на світлофільтрі Marumi DHG Super Circular PL(D) легко видаляються за допомогою серветки. Світлофільтри Marumi DHG Super Circular PL(D) мають також антистатичний захист.

Світлофільтр Marumi DHG Super Circular PL(D) перетворює поляризоване світло, що утворюється в результаті відбиття від будь-яких неметалічних поверхонь, при цьому насичуючи кольори і підвищуючи контраст зображення, не порушуючи кольору. Цей світлофільтр рекомендується використовувати для зйомки пейзажів, в результаті Ви отримаєте чудове яскраве небо та водну поверхню. Не слід забувати, що використання будь-якого поляризаційного світлофільтра потребує збільшення експозиції в 2 рази.

Світлофільтри Marumi DHG Super Circular PL(D) виготовлені із надтонкого та міцного оптичного скла, закріпленого через герметичну прокладку, тонка оправа дозволяє використовувати понад ширококутні об'єктиви. Незважаючи на це, можна використовувати кришку для об'єктива і зовнішню бленду.

Різьблення світлофільтрів серії DHG має тефлонове покриття. Весь цикл виробництва світлофільтрів Marumi здійснюється у Японії.

Світлофільтр Marumi DHG Super Circular PL(D) підійде для захисту дорогої професійної цифрової фототехніки. За своїми технологічними рішеннями цей світлофільтр не має рівних на сьогоднішній день.

 

Marumi DHG Super Circular PL(D) 58mm - в онлайн-супермаркеті abcphoto. Якщо потрібно купити Фільтри або інші елементи фотототехніки не покидаючи будинок, відвідайте наш онлайн-супермаркет abcphoto. З каталогу підберіть Фільтр з вигодами для бюджету Щоб правильно підібрати Фільтр, за допомогою навігації. Введіть: Marumi і перед вами будуть усі Фільтри Marumi. У нас вибір фототехніки не триватиме багато часу. За якість товарів можна не хвилюватися. Всі фототовари з каталогу створені відомими фірмами, наприклад Canon. З'явилися під час замовлення Marumi DHG Super Circular PL(D) 58mm Запитайте нашого менеджера. Товари можна забрати в Дніпродзержинське своєчасно.